Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nős biszex férfiak tudja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabdiaz13 kérdése:

Nős biszex férfiak tudja a feleségetek, hogy biszexek vagytok? Hogyan áll hozzá?

Figyelt kérdés
Hogyan reagált amikor megtudta?
2022. okt. 8. 23:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Tudja, és kicsit izgatja. Neha strandon, utcán felhívja a figyelmem egy-egy srácra ha olyat lát, amit tudja hogy nekem tetszik. De soha nem szeretné nezni, vagy nem szeretné ha mellette más fiúval szexelnék. Megcsalásnak venné mintha nővel lennék. Ezért titokban kell csinálnom, mert sajnos nem tudom megálln. Ritkán, de elmegyek fiúkkal. Nővel soha nem csalnám meg.
2022. okt. 10. 08:43
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

Röviden, CSAK!

De, hogy ne ilyen gyökér módon válaszoljak, 22 éve vagyunk együtt. Ez talán nem magyaráz meg semmit, de az, hogy a közös történetünk 45 évre nyúlik vissza, az talán. Előbb ismertem, mint a barátom, aki végül az első férje lett. Hogy ez hogy történt, és miért, az egy másik, hosszú történet. Nem ennek az oldalnak a témája.

Még valami. Két ember párkapcsolata nem csak a szexről, a szexuális irányultságról szól. Sok más is meghatározó egy kapcsolatban, amit, lehet, hogy te nem is értesz. Legalábbis, én ezt gondolom a kérdésed alapján.

#9 vagyok

2022. okt. 10. 08:52
 13/15 anonim ***** válasza:

"Két ember párkapcsolata nem csak a szexről, a szexuális irányultságról szól. Sok más is meghatározó egy kapcsolatban, amit, lehet, hogy te nem is értesz."

Akkor minek titkolóznak a biszexek? Tele vagy ellentmondással.

2022. okt. 10. 09:07
 14/15 anonim ***** válasza:
17%

"Ezért titokban kell csinálnom, mert sajnos nem tudom megálln. Ritkán, de elmegyek fiúkkal."

Hányok tőled. (Biszex, nős pasi)

2022. okt. 10. 09:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem titkoltam ,sőt elmondtam minden barátnőmnek ,így a feleségem is tudja!

Nem bánja,ismeri is a "pasim",annyit kért hogy a hitvesi ágyba ne szeretkezzünk!

2022. okt. 11. 04:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!