Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi az az egyoldalú szex a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az az egyoldalú szex a biszexuálisoknál?

Figyelt kérdés
Egyoldalú, nem kölcsönös, nem viszonzott, mert csak az egyik okoz örömöt a másiknak? Mi ez az egyoldalú szex?
2022. okt. 6. 17:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
#19 igen olyan vagyok, mindig is olyan voltam.
2022. okt. 7. 10:03
 22/27 sandrisbp ***** válasza:
91%
Kérdező, szerintem egy dolog, ha valakit csak egyoldalúan érdekel, de ezt is meg lehet érteni, sok oka lehet. Én nem így vagyok vele, nekem kölcsönösen jobb. De: ha valaki nagyon bejön, és ő nem szeretne szopni, ettől még miért ne lehetnénk együtt???? Neki jó, ha én leszopom - és nekem is. Hol itt a mentális baj???? A szex az nem árucsere, nem ezért kell kielégíteni a másikat, hogy cserébe ő is kielégítsen - hanem azért, hogy ő élvezze, te meg élvezhesd, ahogy ő élvezi.
2022. okt. 7. 12:33
 23/27 A kérdező kommentje:
22-es, csavarhatod ahogy akarod, de felseges. Szerinted meddig marad együtt egy pár, ha csak az egyik elégül ki szexuálisan? Ez normális embernek sehogy sem jó. Az sem, hogy ő nem tudja viszonozni a másiknak.
2022. okt. 7. 14:19
 24/27 sandrisbp ***** válasza:
89%
Nem muszáj minden szükségleted egy helyről kielégíteni. És nem is elsősorban együttélős kapcsolatra gondoltam.
2022. okt. 7. 16:52
 25/27 anonim ***** válasza:
90%

#12#17 vagyok. Persze, a kölcsönösség a legjobb, de azért egyoldalúan se megalázó, például a punci íze is főleg mélyen a vaginában mennyei... egész nap eltudnám nyalogatni! Kicsit másképp, de f#sszal gondolom ugyanez a helyzet annak, aki azt szereti!

Van olyan, aki csak szopni szeret, élvezni az ízét, - és olyan is, aki csak szopatni, élvezni a farka kényeztetését! És ha Ők így találkoznak, akkor nem teljesen egyoldalú a dolog, még ha annak is tűnik, mert mindketten élvezik! Ezt ennél egyszerűbben nem lehet elmagyarázni!

És bárki bármit mond, igenis van kíváncsi hetero - csak mert egyvalamit ki akarok próbálni férfival, még nem jelenti azt hogy többminden mást is, beleszeretni meg abszolút nem tudnék férfiba!

2022. okt. 7. 18:07
 26/27 anonim ***** válasza:
91%
Én csak szopni szeretek viszonzás nélkül Ez miért baj?
2022. okt. 7. 18:39
 27/27 anonim ***** válasza:
91%
Szerencse, hogy nem vagyunk egyformák. Nekem uniként megfelel az is, hogy csak én szopok, dug meg a másik, és fordítva is. Ettől még a kölcsönösséget szeretem, de nem akadok fenn azon, hogy valaki csak egyoldalúan szeretné. Élvezni kell az életet, benne a szexet, nem pedig problémázni!
2022. okt. 8. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!