Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom? Újra kipróbálni?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy egy házibuliba hívtak meg. Pontosabban tárasjátékozásnak indult de italozgatás, stb lett. Kb 20-an voltunk. Az egyik 18 éves csávó folyton nézett. Aztán mikor mondtam, hogy lépek és elköszöntem ő is csatlakozott, hogy akkor ő is indul haza. Kérdezte merre megyek hát pont ő is arra. Aztán kérdezte nem sétálunk-e mert nem jött a buszunk. Aztán az egyik eldugott részen megállt, rám nézett és lesmárolt. Ezt követően én vissza. Majd tapi, simi, stb. Farkam felállt. Konkrétan az utcán elővette a farkam és bekapta. Majd mondtam, hogy ezt ne itt. Ezután hazavittem. Ott megtörtént ami.... Jó volt. De most nem tudom, hogy mit lépjek. Vele nem tudom mennyire lenne ez folytatható. Én 35 vagyok. Ő 18. Lehet csak 1 szexre akart engem. Az van, hogy eddig barátnőm volt és sose volt semmi sráccal, de már tiniként is vonzott a dolog. Most megéltem és élveztem. De vajon mással is élvezném?2022. okt. 5. 15:29
1/5 anonim válasza:
Totál így voltam én is és szinte egyidősek is vagyunk.Én mással is ugyanúgy élveztem,szerintem te is fogod!Azóta ugyan csak egy újabb eset volt,de továbbra is vágyom rá!
2/5 anonim válasza:
Szerintem ír majd itt neked pár pasi, hogy ő megteszi neked újra. Abból nem lesz baj ha kipróbálod. Nekem régi vágyam elsőnek lenni de nem jön sajna össze.
3/5 anonim válasza:
Mázlista. Nekem még nem jött össze. Mármint nem jött így szembe alkalom...
4/5 anonim válasza:
nalam is hasonloan törtent egy joval fiatalabb fiuval egy hazibuli utan, nalam maradt segiteni rendet rakni, aztan mikor mar nagyon elfaradtunk lefeküdtünk az agyra mindketten es mivel nagyon kanosak voltunk elkezdtük verni.
aztan valahogy ugy alakult hogy meztelenre vetköztünk es egymashoz dörzsöltük ugy elveztünk el.
mivel csak lanyokkal voltam azelött nem gondoltam volna hogy ez izgatni fog, de nagyon jo erzes volt, es azota se tudom mi ütött belem akkor.
5/5 anonim válasza:
Miért nem beszélsz vele? Lehet, hogy akarna folytatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!