Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfarkú srác élvezné az aktív szerepet?
Persze! Az enyém bár átlagos, de szóba került már több, kisfarkú pasival, hogy megdugna engem, mivel csak nekik engedném meg! Pontosabban vékony farkúaknak, és az nekem mindegy, h az övüké rövid, vagy hosszú. Szóval több rövid, vékony farkútól megtudtam, szívesen megdugna engem, csak eddig a térbeli táv akadályozta, túl messze lakunk egymástól sajnos.
Megjegyzem, csak gumiban engedném, hogy megdugjanak. A lényeg, sok aktív kisfarkú létezik, sőt, szopható is sokuk, rendre kiderült már levelezéseimből! Sajnos csak egyet szoptam, aki kisfarkú volt, pedig imádom...
(Szopni is jobban szeretem a vékonyat egyébként, hosszra is inkább a rövidebbet, ha van legalább 6-7 centi hosszú. Lehet írni nekem, Győr környékén, aki jár, kocsiban, erdőben... Én isszopható vagyok, azonban nem várok viszonzást. És némi kölcsönös szimpátia se árt...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!