Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az egyik barátnőm most utaláso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik barátnőm most utalásokat tesz vagy csak én képzelem bele?

Figyelt kérdés

Van egy elég közeli barátnőm és az utóbbi időban nem tudom eldönteni h most szeretne-e valamit vagy sem vagy mi van. Mindig sokat ölelgetett, többször megpszilta az arcom simogatta a lábam, de igazából ezt nem éreztem furának más lányok is csinálnak ilyet. Néha viszont már annyira egymas öléban voltunk vagy egymas kezét fogtuk h néztek már emiatt párnak. Egyszer elmondtam neki h hát én nem vagyok benne biztos h hetero vagyok teljesen, amire elmondta h teljesen ő sem tartja magát annak, csak inkább a fiúk felé húzó bi, és szívesen lenne valamikor lánnyal de házasság ccsak férfival menne.Volt már h nagyon meg akartam csókolni, de barátja van majdnem 3 éve és tudtommal szereti nagyon szóval nem. De néha olyan közel jön hozzám a fejével h már azt hiszem néha h ő csókol meg engem és kicsit reménykedem is. Tesz félreérthető megjegyzéseket h pl barátokkal valahhogy elkezdtünk arról beszélni h kit hányan láttak már mesztelenül és hát engem még nem láttak kb szüleimen kívül senki mesztelenül, amire azt mondta h a mesztelenkedést tartsam meg neki (vagy hagyjam meg neki nem emlékszem pontosan). Meg többször mondta már h én fontosabb vagyok neki mint a pasija. Nem tudom, most akkor mit akar, azt se teljesen h én mit akarok, de az fix h nem akarom elveszteni szóval nem fogok lépni. Most igy érettségihez közeledve sokszor készülün együtt tárgyakra meg elkezdtünk tételeket kidolgozni együtt, szóval sokat vagyunk együtt és mégtöbbet bújik meg fogja a kezem és igazábó ez most olyan jó és szeretne majd elvileg arra az egyetemre jönni, amire én, de még nem biztos benne de szeretne a közelemben maradni. Szerintetek akar valamit vagy csak beleképzlem? Bocsi a helyesírásért

18/L

2022. okt. 1. 23:33
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem csak botránkoztatós vagx feltunoskodési viszketegsége van es nem bi
2022. okt. 1. 23:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
fontosabb vagyok neki mint a pasija
2022. okt. 2. 01:47
 3/9 anonim válasza:
0%

"Mindig sokat ölelgetett, többször megpszilta az arcom simogatta a lábam, de igazából ezt nem éreztem furának más lányok is csinálnak ilyet. "

Hát heterók biztos nem. Teljesen abnormális és hányingerkeltő, én úgy lerúgnám magamról hogy repülne, pfujj.

Ez a csaj cső leszbi. Nyugodtan ugorj rá, nem fog elutasítani. A kamu pasija ne izgasson.

2022. okt. 2. 03:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Mindketten akartok valami pluszt a másiktól, a barátságon túl. Ugyan sok esetben a szex megöli a barátságot, az esetetekben ennek nem látom a jelét. Sőt, inkább a meglévő barátság elmélyülésére lehet számítani.

Legközelebb, ha együtt vagytok, és simogat, puszilgat, nyissál te is. Tedd azt, amjt ő csinál, de egy picit tovább is mehetsz. Például, nem puszit adsz vissza, hanem megcsókolod. Ha visszacsókol, szinte biztos, lehet tovább lépni. A baráttal te lehetőleg ne foglalkozz. Ne neked okozzon problémát, ha valóban létezik, hogy egymás közt hogy oldják meg.

2022. okt. 2. 09:42
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

"Bocsi a helyesirásért"

Hogy mi itt megbocsi, az még hagyján, de az érettségidet nem veszélyezteti?

:-o

2022. okt. 2. 09:53
 6/9 A kérdező kommentje:

#1 Szerintem nem feltünési viszketegség. Amikor kettesben vagyunk ugyanolyan, mint amikor nem vagyunk kettesben. Szóval szerintem nem azért van, hogy mások lássák

#3 Nem kamu pasija van és fixen nem lezbi, max bi. Ebben biztos vagyok. És az osztályunkban vannak más lányok, akik hasonlóan sokat ölelkeznek, csak talán nem annyit, mint mi.

#4 Hát nem tudom, én azért félek, hogy tönkreteszi a barátságunkat, ezért nem is merem megcsókolni. És egy ilyen stresszes időszakban nem szeretnék egy ilyen nehéz lelki helyzetbe is belekerülni, mert könnyebb elviselni a vágyakozást, mint a hiányát. Egyébként ez egy kölcsönös dolog, tehát én is szoktam ölelgetni, simogatni őt. Meg már beszéltünk róla, hogy mindkettőnknek az érintés fontos és attól érezzük azt, hogy a másik szeret. Nem csak a kettőnnk kapcsolatában, hanem bárkivel. Azért sem teljesen egyértemű számomra, hogy akar-e valamit vagy "csak" nagyon szeret engem, mert másokkal meg amúgy nem láttam, hogy annyiszor megpuszilná vagy ölelgetné őket.

#5 Nyugi, tudok ám helyesen írni, ha nem vagyok felzaklatva és koncentrálok. Suliban semmi baj a helyesírásommal és direkt azért kértem bocsánatot, mert láttam a hibákat, csak nem volt türelmem és motivációm javítani.

2022. okt. 2. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok - akkor rendben! :-)
2022. okt. 2. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Hű, nem irigyellek... ha tovább mennél és mégse, akkor, ahogy írod, az nagyon bekavarhatna a tanévedbe, így meg állandóan ott a kérdés...+ még le is maradhatsz valami jóról :(

Én azt hiszem, mégis inkább bevállalnám.

2022. okt. 2. 13:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát, egy darabig még gondolokodom rajta, nagyon nem akarom őt elveszíteni.
2022. okt. 2. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!