Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan kezelitek / kezelnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek / kezelnétek azt a helyzetet, amikor végtelenül elkezdezd az ember vonzódni az egyik barátjához?

Figyelt kérdés
Soha nem vonzódtam férfihoz - az egyik haverom testileg elkezdett rendkívül vonzani. Egy csapatban játszunk (vízilabda), egy helyen tanulunk. Eddig csak lányokkal voltam, soha nem vonzott férfi - kivéve ő. Hónapok óta tart, egyre erősebb. Keresek minden lehetőséget, hogy véletlenül hozzáérjek. Hogy lehet ezt a helyzetet kezelni? El tud múlni ez a vonzalom?

2022. okt. 1. 08:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lehet csak egy egyszerű legyintéssel. Én még a mai napig fantáziálok a régi fiú haverjaimról, akikkel sosem volt semmi szexuális, viszont még mindig nagyon kívánom őket. Már 3 éve.

Sajnos vannak reménytelen dolgok az életünkben és el kell viselni. Viszont ha te ennél erősebb vagy, akkor hívd el valahova és derítsd ki mint haver, hogy elzárkózik e ettől a dologtól. Ha igen, legalább tudod. Engem megenne a tudatlanság pár hónap múlva.

2022. okt. 1. 09:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak testi vonzalom (úgy tűnik, az), azt le lehet máson is vezetni. Ha ő nem vevő rá :)
2022. okt. 1. 12:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!