Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Női ruhát kedvelő srácok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női ruhát kedvelő srácok, ti hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Szex közben is rajtatok kell legyen?
2022. szept. 22. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok, es meg sose szexeltem noi ruhaba. Sose volt meg aktiv partnerem se. De en meglennek nelkule is, viszont egyertelmuen plusz lenne, ha abban lehetnek es az aktivot is izgatna.
2022. szept. 22. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Szeretek női ruhát viselni /crossdresser vagyok/ de szex közben sose volt még rajtam. Igaz fiúkkal csak alkalmi kapcsolataim voltak, ők ezt egyáltalán nem igényelték vagy nem mertem felhozni, barátnőim előtt meg vagy titkoltam, vagy ha megtudták tudomásul vették de nem igazán akartak abban látni.

26 éves vagyok

2022. szept. 22. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy ilyen passzív srácot örömmel vennék,ha értékelné,hogy érzékien bánnék vele....
2022. szept. 23. 06:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 33 vagyok.

Igen szex közben is női ruhában lennék, persze annyiban, amennyit nem vesz le rólam a partnerem.

2022. szept. 24. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:

35 vagyok.

Ha a partneremnek nincs ellenére, vagy akár kifejezetten igényli, rajtam szokott lenni.

2022. szept. 25. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:
26 vagyok és imádok női ruhában lenni, szexelni meg pláne.. Nincs is annál izgatobb mint full szexi ruciban ajtót nyitni egy pasinak aki aztán ellátja a a bajom 😁🙈
2022. szept. 26. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
22, igen
2022. okt. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!