Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok sose izgatott milyen lehet egy-egy haver farka?
Figyelt kérdés
Engem mindig érdekelt. Nagyobb? Kissebb? Nekem pl átlag. Egyszer pl csak kíváncsiságból megfognék egy nagyot.2022. szept. 20. 10:00
1/16 anonim válasza:
Az,hogy érdekel és hogy izgat,két külön dolog. Engem is érdekelt,de sosem izgatott.
2/16 anonim válasza:
Te búzás vagy ha erre izgulsz meg a kezedbe priccolna!
3/16 anonim válasza:
Nem. Én tökéletes elégedett vagyok a sajátoméval
4/16 anonim válasza:
Dehogynem! Mindig izgatott! Megfogni is!
5/16 anonim válasza:
Ez mit keres a hetero kategóriában?
7/16 anonim válasza:
Én biszexuális vagyok, de mindig ahhoz tartottam magam, hogy a haver az tabu, egyszerűen nem lennék képes rá...
8/16 anonim válasza:
Mindenkit izgat hogy a konkurenciának mi van
Mi is edzés meg úszás után zuhanyzóba felmérjük
9/16 anonim válasza:
Volt egy idő, mikor izgatott, de csak két haverral mutattuk meg egymásnak. Az egyikkel jobban össze is jártam, ki is vertük egyszer egymás előtt, ami annyira megtetszett, hogy aztán párszor egymást is kielégítettük.
10/16 anonim válasza:
Mindig is érdekelt...
de a kicsi fütyiket jobban kedvelem...
(fiatal bisex fiu vagyok)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!