Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha amióta kipróbáltam a szopást, állandóan ez jár a fejemben?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja próbáltam ki egy sráccal és nagyon élveztem, de úgy néz ki, hogy ő sajnos felszívódott, úgyhogy nem tudok vele újra találkozni. Azóta viszont ha nyilvános helyen meglátok egy vonzó külsejű pasit, szinte mindig arra gondolok, hogy vajon mekkora lehet a farka és milyen érzés lenne bekapni neki. Ez mostantól már mindig így lesz?2022. szept. 16. 14:18
2/11 anonim válasza:
Hát ha fiatal vagy és Pesten laksz engem lehetne :)
4/11 anonim válasza:
Én Pécsett vagyok hozzád hasonlóan. :D
5/11 anonim válasza:
Ha nők vagytok kielégítem a szopás utáni vágyatok.
6/11 anonim válasza:
Persze, hogy nők, egytől-egyig, írjál nekik! :-)
7/11 sandrisbp válasza:
Szerintem elég egyszerű a válasz.... szopj.
Meglátod majd, elég sok srác hajlik rá, hogy egy másik srác leszopja, még a magukat heteróknak tartók közül is. :)
8/11 anonim válasza:
Találnod kéne egy tartós partnert, akit rendszeresen szophatsz.
28/F
9/11 anonim válasza:
Mindenki így van vele, az eltérés csak annyiból van, hogy egyeseknél tudat alatti elfojtásban maradt, másoknál meg már feljött a felszínre.
(Lásd: Alfred Kinsey pszichológus skáláját is.)
Ugyanis már újszülött korunk óta imádjuk bekapni, szopni, és imádjuk, ahogyan spriccel belőle. Akkoriban még az anyatej a ciciből. Újfent pedig a fasz is remekül helyettesíti. :)
10/11 anonim válasza:
Én annyira kíváncsi vagyok rá hogy milyen érzés szopni egy péniszt. Biztos nagyon finom íze lehet. Azt mondják kicsit sós. Jó erzés lehet ahogy az ember szájában ágaskodik, dagad, és lüktet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!