Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak, mélytorkozásnál ti mit élveztek?
Figyelt kérdés
Mert eskü azt látom, hogy azt élvezi sok srác hogy nekem rossz közbe.2022. szept. 16. 12:27
1/10 anonim válasza:
Ha domként csinálom vele akkor igen. Szeretem ha a másiknak fáj vagy rossz. De csak ha erre ő is vevő.
2/10 anonim válasza:
Hát azt,hogy kiélhetik az önzőséget.
Érdekes mégis sokan ezt szeretik,és keresik.Ha neked rossz,akkor miért csinálod ?
Na ?
3/10 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy rossz. Izgat átadni magam a másiknak de csak vékony vagy kis farkú srácokkal.
2022. szept. 16. 12:38
4/10 anonim válasza:
Akkor meg csinálja, akinek ez jó,hogy átadja magát.De utána ne itt értetlenkedjen,vagy panaszkodjon.
5/10 A kérdező kommentje:
Megérteni akarom mi izgatja őket. Nem panaszkodtam. Fura, hogy milyen támadó hangnemed van ok nélkül...
2022. szept. 16. 12:52
6/10 anonim válasza:
A többség nem bírja sajna. Ritka a jó mélytorok.:(
7/10 anonim válasza:
Azért van "támadó" hangnemem, mert két srácnak is segítettem, akikkel ilyen aktívak bántak el. Ők is élvezték,később jött a feketeleves ...sajnálom akivel így bánnak el,de nem is értem hogyan jutnak ide.
8/10 anonim válasza:
7 es hogy érdted hogy késöbb jött a feketeleves ?
9/10 anonim válasza:
Sok félék az emberek. Én elsősorban szopni szeretek, de nem volna ellenemre, hogy szopassak is, csajok közül azt a szopatást élveztem igazán, aki tövig szopta a f..szomat. De nálam ez nem kárörvendés alapon megy, nem vagyok se mazo, se szado. Hanem ez olyan, mint a b..szás. A pinában is azt élvezem, hogy tövig nyomom. Ahogy a csaj szájába is. Férfi engem még nem szopott le, de aki mélytorkos, bevállalnám, ha szimpi a pasas, főleg ha le is nyeli. Cserébe én is leszopom, ha nem gond a partnernek, hogy én nem tudok mélytorkozni és nyelni se szoktam.
10/10 anonim válasza:
engem az izgat hogy a szájával a szőrt is eléri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!