Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vidéki srácok összejönnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéki srácok összejönnétek Pesten élő sráccal?

Figyelt kérdés
Bi vágyaimhoz én pl tök el tudnék képzelni egy vidéki partnert hisz nem kell naponta talizni.
2022. szept. 16. 08:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Fiatal vidéki srácokkal én szívesen ismerkednék. mindig normálisabbak...
2022. szept. 16. 09:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam hozzá, hogy tiszta legyen hogy sajna nem időeebbeket keresek. Elnézést!
2022. szept. 16. 09:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy szexpartnerkereső oldal csaxólok.
2022. szept. 16. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Vidékiként sosem jönnék össze pestivel. Mind bunkó, beképzelt, a fél várossal összefeküdt már.
2022. szept. 16. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Pestiként nem volt csak vidéki származású barátom.Mind korrekt volt, pestivel nem szívesen kezdenék, olyan a többség,mint amit a 4-es is leírt:(
2022. szept. 16. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 4 évig volt az első párom. PESTI! Én is. A későbbi 2 párom is. Nem hiszem, hogy azért mert valaki nem talál normális srácot azért minden Pesten élőt le kell írni...

Én azt gondolom hamar kiderül ki milyne és most mondjam azt hogy pont vidékieket ismerek akik feljönnek és mivel végre van kínálat a fél városon átmennek. És igaz mindre? NEM! Hát ennyi.

2022. szept. 16. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok.

Írt privátban VékonyBP nevű felhasználó, aki már több korábbi válaszomra is írt és képeket kért a farkamról, ismerkedni akart, szexről beszélgetett volna. És ő akar kioktatni, hogy a vidékiek mennek át a fél városon, nem a pestiek... :D Mókás.

2022. szept. 16. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem kell neked ráfogni semmit a távolság ürügyére, szépen, normálisan leírod, hogy nem 0-24-ben egymás nyakába lehelő szerelmespárságra vágysz, és lesz, aki ezt megérti.

Többieknek meg ajánlom figyelmébe, hogy a budapesti kultúra miféleségét nem célravezető azokon a lakcímkártyás tömegeken lemérni, akik (illetve kedves szüleik) 30 éve azt se tudták, merre van Budapest.

2022. szept. 16. 18:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Annyiban tetszene, hogy ott nincs az az isten, hogy valakit 2x lássak az utcán, felismerjen vagy bármi Pesten míg vidéken már csak a reflektor lámpa hiányzik és a bemondó, hogy mit merre csinálsz ilyenkor.
2022. szept. 19. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!