Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki srácok összejönnétek Pesten élő sráccal?
Nekem 4 évig volt az első párom. PESTI! Én is. A későbbi 2 párom is. Nem hiszem, hogy azért mert valaki nem talál normális srácot azért minden Pesten élőt le kell írni...
Én azt gondolom hamar kiderül ki milyne és most mondjam azt hogy pont vidékieket ismerek akik feljönnek és mivel végre van kínálat a fél városon átmennek. És igaz mindre? NEM! Hát ennyi.
4-es vagyok.
Írt privátban VékonyBP nevű felhasználó, aki már több korábbi válaszomra is írt és képeket kért a farkamról, ismerkedni akart, szexről beszélgetett volna. És ő akar kioktatni, hogy a vidékiek mennek át a fél városon, nem a pestiek... :D Mókás.
Kérdező, nem kell neked ráfogni semmit a távolság ürügyére, szépen, normálisan leírod, hogy nem 0-24-ben egymás nyakába lehelő szerelmespárságra vágysz, és lesz, aki ezt megérti.
Többieknek meg ajánlom figyelmébe, hogy a budapesti kultúra miféleségét nem célravezető azokon a lakcímkártyás tömegeken lemérni, akik (illetve kedves szüleik) 30 éve azt se tudták, merre van Budapest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!