Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Heteró lányoo megtennék ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró lányoo megtennék ezt egy biszexuális fiúnak?

Figyelt kérdés
Felcsatolhatóssal jól megdugni egy biszex fiút. Erre csak biszex lányok hajlandóak, vagy heteró lányok is?
2022. szept. 13. 12:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Ha o akarja akkor igen.
2022. szept. 13. 13:07
 2/17 anonim ***** válasza:
25%
Amikor kiderülne, hogy biszex, elköszönnénk egymástol. Egy idegennek meg miért tennék meg ilyent?
2022. szept. 13. 13:10
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Biszex lányok sem hajlandóak erre.
2022. szept. 13. 13:10
 4/17 A kérdező kommentje:
Azt megértem hogy a heteró lányok nem akarják, de a biszex lányok miért nem?
2022. szept. 13. 14:10
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Mert mint a másik kérdésnél is leírtam, attól még, hogy biszex vagyok, nem képzelem magam férfinek. Ráadásul míg a p.ncit izgató ujjazni, a végbelet már annyira nem, legalábbis nekem nem az. Márpedig a pasiknak csak az van. Tehát behatolást nővel el tudok képzelni, de senki fenekében nem akarok turkálni.
2022. szept. 13. 14:27
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom érthető volt-e, tehát, nem azért bi, mert izgat a női szerep (dugva lenni), és a férfi is (duni), hanem izgató a férfi és a női test is.
2022. szept. 13. 14:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én biszex vagyok és hajlandó lennék ha a barátom megkérne

L

2022. szept. 13. 16:48
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
HAHA értelmiségiek gyultek itt megint össze
2022. szept. 13. 17:46
 9/17 anonim ***** válasza:
60%
Ha én dugàsra vágyom akkor ne a barátnőm dugjon meg egy mű valamivel ,hanem egy pasi a kőkemény farkával!!
2022. szept. 14. 05:24
 10/17 anonim ***** válasza:
56%
Egy biszex lány miért akarna pasi szerepet? Attól, hogy mindkét nemhez vonzódik attól még ugyanúgy lány. Két lány között sem azért fordul elő a strapon mert pasi szerepbe akar bújni az egyik. De ha biszex vagy és erre vágysz akkor miért nem inkább a férfiak közt keresel? Sokkal hamarabb találsz egy férfi partnert, mint egy nőt aki análisan is izgat...
2022. szept. 14. 21:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!