Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/28 anonim válasza:
Nálam hangulat kérdése. A nőket imádom, de időnként eljátszanék egy fiatal sráccal is... :) 36F
13/28 anonim válasza:
4-5. De szerelmes tudok lenni férfibe is.
16/28 anonim válasza:
1-2 között
Csak egy bizonyos testrész vonz
17/28 anonim válasza:
Inkább hetero pasi vagyok, mint meleg. Viszont szeretek szopni, ha bejön az adott pasas. Valalmilyen szinten érzelmek is kialakulnak nálam egyes férfiak irányábam de inkább lányokba, nőkbe voltam csak szerelmes.
19/28 oldboys73 válasza:
5-6 biszexnek tartottam magam de most már jobban vonzanak a fiúk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!