Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az ciki vagy izgalmas, ha egy srácnak anal plugja és dildója is van saját részre...?
#12 vagyok.
Jópáran kérdeztétek priviben hogy ez nálam miért izgi, miket szoktam csinálni a srácnak.
Először is izgi hogy nyitott a srác, ebből kifolyólag bátrabban elmondom én is neki a vágyaimat. És mivel ismeri az anális játékokat saját részre, így azt is tudja hogy ez egy érzékeny terület és ezt óvatosan kell kezelni, hogy öröm legyen és ne fájdalom. Tehát az ilyen srácok sokkal finomabban bánnak velem is, velük örömmel benne vagyok az anális szexben, mert tudják hogy mire kell vigyázni, és nem csak durr bele a fenekembe. :)
Ezen kívül azok a srácok akik használnak vagy hordanak anál plugot, ők sokkal jobban ismerik a testüket. Tudják mi az a prosztata, és imádják a prosztata masszázst, amit én imádok csinálni egy srácnak. Az számomra is szuper látvány amikor egy srácon látom hogy mekkorát élvez egy jó kis prosztata masszázs által.
Ciki.
Aki szerint nem az, egyik se csaj volt, csak (látens) meleg meg bi srácok próbálnak önigazolást keresni.
18.
Én is dugdosok ezt-azt a seggembe de sohasem vágytam rá, hogy egy férfi bármit is tegyen velem vagy én más férfival tegyek valamit.
Szeretem a feleségem.
Akkor hogyan lehetek meleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!