Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, az ciki vagy izgalmas,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az ciki vagy izgalmas, ha egy srácnak anal plugja és dildója is van saját részre...?

Figyelt kérdés

2022. szept. 6. 23:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%
Ha neki jó.. mondjuk nem érteném ha farokra vágyik mit akar tőlem.
2022. szept. 7. 11:13
 12/23 anonim ***** válasza:
72%
Izgi és mindenképpen pozitív dolog nálam. Szeretem ha egy srác kellően érett és nyitott a szexben, és nem tabu neki az ilyesmi. :)
2022. szept. 7. 14:48
 13/23 anonim ***** válasza:
88%

#12 vagyok.

Jópáran kérdeztétek priviben hogy ez nálam miért izgi, miket szoktam csinálni a srácnak.

Először is izgi hogy nyitott a srác, ebből kifolyólag bátrabban elmondom én is neki a vágyaimat. És mivel ismeri az anális játékokat saját részre, így azt is tudja hogy ez egy érzékeny terület és ezt óvatosan kell kezelni, hogy öröm legyen és ne fájdalom. Tehát az ilyen srácok sokkal finomabban bánnak velem is, velük örömmel benne vagyok az anális szexben, mert tudják hogy mire kell vigyázni, és nem csak durr bele a fenekembe. :)

Ezen kívül azok a srácok akik használnak vagy hordanak anál plugot, ők sokkal jobban ismerik a testüket. Tudják mi az a prosztata, és imádják a prosztata masszázst, amit én imádok csinálni egy srácnak. Az számomra is szuper látvány amikor egy srácon látom hogy mekkorát élvez egy jó kis prosztata masszázs által.

2022. szept. 8. 18:57
 14/23 anonim ***** válasza:
73%
Nem ciki. Inkább izgalmas. Ez beválalós férfire vall. Férjemmel mi is használunk hordunk ilyeneket. Plugot, dildót. Viszont van straponunk is együttléthez, szerepcseréhez.
2022. szept. 11. 07:17
 15/23 anonim ***** válasza:
61%
Nekem is van.Feldugom,a csajom kényeztet ettől függetlenül😁
2022. okt. 14. 20:39
 16/23 anonim ***** válasza:
13%

Ciki.

Aki szerint nem az, egyik se csaj volt, csak (látens) meleg meg bi srácok próbálnak önigazolást keresni.

2023. jan. 16. 12:01
 17/23 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ettől nem lesz valaki meleg, én leszbikus vagyok és ki szeretnék probalni egyszer analt valamilyem eszközzel de ettől nem leszek hetero, lánnyal szeretném kipróbálni, nem fiuval. Szoval szerintem nem gáz ha ilyet szeret egy férfi.
2023. jan. 16. 14:46
 18/23 anonim ***** válasza:
34%
Már hogy ne lenne meleg ettől? Konkrétan egy farokhelyettesítőt dug fel az ánuszába. Ha ez nem meleg, akkor semmi sem az.
2023. jan. 16. 14:57
 19/23 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom miert pontoztatok le 17-es vagyok, a ferfiaknak prosztata izgatastol is lehet orgazmusuk, a hetero ferfiaknak is. Ha egy eszközzel csinalja neki egy nő akk miert lenne meleg? En ugy tudom akk meleg valaki ha férfira áll fel neki nem? De ha nő csinalja?
2023. jan. 16. 15:17
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

18.

Én is dugdosok ezt-azt a seggembe de sohasem vágytam rá, hogy egy férfi bármit is tegyen velem vagy én más férfival tegyek valamit.

Szeretem a feleségem.

Akkor hogyan lehetek meleg?

2023. jan. 25. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!