Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, biszex (2F-1L) kérdés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, biszex (2F-1L) kérdés?

Figyelt kérdés
Titeket közös szopásnál zavarna, ha a pasi, akivel együtt cumiztok, nem szeretné a g.cit, azaz ő nem engedné a szájába, arcára?

2022. szept. 5. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. szept. 5. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, legalább nekem jutna az összes:P
2022. szept. 5. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Ennyit a szexuális szabadságról... finnyás ember miért hármasozik?.
2022. szept. 5. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Voltam már én is hármasban,s elég nyitott voltam de a g.ci nálam is tabu...34F
2022. szept. 5. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Milyen biszexek vagytok ti? A spermától undorodtok? Ezt a népséget... a hármas nem tabu, de a sperma igen. Álszentek vagytok!
2022. szept. 5. 20:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Sok nő is van, aki nem szereti, nem engedi szájba vagy magára, mégsem kérdőjeleződik meg a heteroszexualitásuk vagy a női mivoltuk.

Egyébként pasiként kár oltogatni, a kérdés olyan nőknek szólt, akik kedvelik a biszex hármast.

2022. szept. 5. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Pedig a #3-nak teljesen iagaza van, mondom ezt hetero nőként. Milyen biszex pasi az, aki undorodik a spermától? Nekem is érthetetlen.
2022. szept. 5. 20:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Látod, csak ennél a kérdésnél két ilyennel találkozhattál.
2022. szept. 5. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

6. Mondjuk ebben tévedsz, a női mivoltodban akkor is sokan megkérdőjeleznek ha nem küldesz random vadidegeneknek pucér képeket egy anonim oldalon :D :D

De csak hogy a kérdésre is válaszoljak, ha már eljutottam egy hármasig 2 bi pasival, kétlem hogy ez a részlet zavarna.

2022. szept. 6. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!