Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi fiúk, lányok! Ti?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúk, lányok! Ti?

Figyelt kérdés

2022. szept. 5. 11:55
A kérdező szavazást indított:
Fiú vagyok. El tudok képzelni tartós, monogám kapcsolatot bármilyen neművel.
Lány vagyok. El tudok képzelni tartós, monogám kapcsolatot bármilyen neművel.
Fiú vagyok. Előbb-utóbb hiányzik az aktuális partneremtől ellenkező nemű tartós kapcsolat.
Lány vagyok. Előbb-utóbb hiányzik az aktuális partneremtől ellenkező nemű tartós kapcsolat.
Fiú vagyok. Előbb-utóbb hiányzik az aktuális partneremtől ellenkező nemű alkalmi kapcsolat.
Lány vagyok. Előbb-utóbb hiányzik az aktuális partneremtől ellenkező nemű alkalmi kapcsolat.
Egyéb, kifejtem.
27 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A 3 opciot jelöltemmeg.

Nagynehezen bevallotam a csajomnak,hogy izgat többes. Nem azt hogy szeretek szopni. Megértette. Elfogadta. Keritettünk egy párt akik szintén:mindenki mindenkivel mindent alapon játszanak. Ug,hogy ha hiányzik a fiús sex akkor van kivel.

2022. szept. 5. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Előbb-utóbb hiányzik a jelenlegi partneremtől (aki mindig lány) eltérő nemű partnerrel történő szexuális kapcsolat.

2022. szept. 5. 14:43
 3/4 A kérdező kommentje:
2. Köszi! Akkor ez az 5. válaszlehetőség
2022. szept. 5. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:
89%

Nős vagyok, monogám kapcsolatban, és igen, hiányzik, hogy szophassak, és megdugjon valaki. De az is hiányzik, hogy esetleg én legyek az aktív fél egy másik férfinek.

Bi/uni/passzív

2022. szept. 5. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!