Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan lehetnek vonzobb az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnek vonzobb az aktivoknak passzivkent?

Figyelt kérdés

Szeretnem magam kicsit vonzobbnak erezni. Eleg magas vagyok, es mostanaban egy pici felesleg is feljott ram, szoval nem vagyok az a torekeny alkat, amilyen egy passziv idealis esetben.

Hogyan lehetnek szerintetek lanyosabb, vagy izgatobb? Fogyas, vagy szortelenitsek mindenhol? Vagy ti min javitanatok?

Esetleg azt is leirhatnatok, hogy nektek mi az a kulonleges dolog ami nagyon bejon egy passzivon, legyen az ruha, vagy barmi.

Koszi elore is!

2022. szept. 4. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én passzív vagyok nőies alkattal. Szeretek nőiesen öltözködni. Viselek tangát, nylon harisnyát és bőrhatású leggingset. Eddig mindig partneremnek tetszettem.
2022. szept. 4. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fogyással:)
2022. szept. 4. 11:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek jönnek be a lányos pasik
2022. szept. 4. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:

En ugyan nem vagyok lanyos srac de mar enis vagyom egy aktivra:)

18p

2022. szept. 4. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Aazt elhiszem.
2022. szept. 4. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!