Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex, meleg fiuk! Nektek mi a legtitkosabb vagyatok egy masik fiuval?
Szia!
Volt nár élményem fiúkkal, viszont a következőket ki akarom próbálni (úgy néz ki, egy része valóra is válik, nemsokára találkozni fogok legalább egy párral, ha megkesz, veszámolok róla)
2 twink sráccal szex (lányos, fiatalabb, csupaszak)
Egy igazán méretes, vastag faszt szopni (lehet idősebb is, ha jól néz ki a faszi)
Ezek fognak megvalósulni most:
Párhoz csatlakozni, szopni a férfit, szopatni, miközben dugom a párját.
A hapsi és párja egysuerre szopja a farkam.
Szopni a férfit, miközben a párja engem szop.
Amit még párral ki akarok próbálni, hogy a férfi végre megdug (amikor a feleségét dugom, vagy szopja a farkam)
Köszi :) régóta várok erre, és elég sok pár szereti az ilyen dolgokat. Ha valali bi, szerintem ez az egyik legjobb módja kipróbálni, mert így tényleg csak egy kis extra narad szex közben (tudom, hogy sokan túl gátlásosak sajnos lépni, nekik ez segíthet)
Remélem neked is sikerül összehozni, amit szeretnél :)
Goldengate-en találhatsz magadnak, főleg ha jól nézel ki.
Wgy hátulütője van csak:
Hirdetőből és jelentkezőből is sok a kamus, aki nem megy el a találkozóra. Szerencsére ezeket mi lehet azért szúrni, és érdemws wgy előbeszélgetést tartani valahol találkozni, és így a jég is könnyebben törik.
Én azt mondom, ha nincs párod, és tényleg komolyan gobdolod, vágj bele mindenképp, nehogy később folyton ezen rágódj, mint én..
Goldengate-en japásb ól vagy 7-10 remek pár van csak Budapesten például...
1es kicsit elvagy szállva. Két farkad van?😀
Párhoz csatlakozni, szopni a férfit, szopatni, miközben dugom a párját.
- Női ruhással
- Mélytorok
- Szolgaként használni a másikat
- Fotózni ahogy szop
8/9
Amit keírtam, ezt szeretném, és ebben nincs semmi megvalósíthatatlan. Mivel rendkívül potens vagyok, egy együttlét nem 10 percig és nem egy élvezésből áll velem.
Én teszek is érte, hogy vágyaim megvalósuljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!