Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok miért nehéz fix szexhav...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok miért nehéz fix szexhavert találni?

Figyelt kérdés
A múlt héten találkoztam egy sráccal. Orál volt és megdugtam. Aztán már mikor elment írt mikor ismétlünk. Másnap meló miatt nem ért rá. Aztán másnap én nem értem rá. Mondta este beszélünk. Estére törölte magát a Viberről. De közben mikor ott volt meg utána is arról áradozott milyen jó volt meg minden. Erre törli magát. Ez csak a legfrissebb story, de tudnék mesélni még.
2022. aug. 31. 10:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hmm nem tudom.ez a fix szexhaverság számomra érdekes dolog.
2022. aug. 31. 11:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én se találok de még el se jönnek a találkozóra se Bi passzív vagyok
2022. aug. 31. 11:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szexhaverság volt, hanem szexkaland. A pasi már mással van, fogadd el. Nem lesz minden dugásból kapcsolat, vagy rendszeres viszony.
2022. aug. 31. 12:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Úgy már én is jártam, hogy viberen beszéltünk. Kép is meg a találkozót is és egyszer csak eltűnt.

Jó lenne egy aktív szexhaver. Időnként találkozni, persze megbeszélve ki mit szeretne.

2022. aug. 31. 12:21
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Aktív vagyok, én pedig azt tapasztalom, hogy a passzívak tűnnek el, törölve a fiókot, emailt,mindent.

Vagy átlátszó kifogásokat hoznak elő...

Mondjuk nem kalandot,hanem valami tartósabb haverságot kerestem/ volna/ :)

2022. aug. 31. 12:33
 6/11 anonim ***** válasza:
5-s. Én is tartósat keresek csak nem jön össze :(
2022. aug. 31. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Enis egy helyes aktivat keresek:)

Irhattok

18

2022. aug. 31. 14:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Kom megyében aktív? Lenne?25f
2022. aug. 31. 18:27
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Idegennel való dugás után milyen barátságról, haverságról beszélsz? Hímringyók akik találkoznak, ösztönösen dugnak. Egy bizonyos szellemi szint alatt mégis mit vársz?
2022. szept. 1. 11:17
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Én is egy ilyenre vágyom. Passzív vagyok,kerek szőrtelen popsival, 23 éves, Budapestről.:)
2022. szept. 11. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!