Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha gólyatáborban a csopvezzel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha gólyatáborban a csopvezzel kivertük együtt az szerintetek el fog terjedni?

Figyelt kérdés

Nem szeretném hogy mindenki megtudja hogy bi vagyok.

Nem szégyenlem amugy, csak azert nem lenne jo így nyitni szeptemberbe…

2022. aug. 26. 16:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Eltartott jopar másodpercig mire rajöttem, hogy ez nem a csapvíz elírva :-D
2022. aug. 26. 16:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Jajj, bocsi, a csoportvezető a golyataborban a csopvez
2022. aug. 26. 16:42
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Feltehetően igen. A gólyatáboros sztorik szoktak terjedni egymás közt, a keverések-kavarások nálunk is szépen szájról szájra jártak. Ki kit cummantott le, kivel dugott stb, a csávók elújságolták egymásnak, hasonlók. Nem szemétségből írom, nálunk ez volt. Nálunk fiú-fiú dolog nem volt, de a csajokat fel lehetett utána ismerni.
2022. aug. 26. 16:44
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

Terjedjen csak, meg kell adni a módját a sulikezdésnek,

ez a lehető legjobb .

Kiderülni csak akkor fog, ha egyikőtök beszélt róla valakinek, vagy valaki elött lebuktatok .

2022. aug. 26. 17:02
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
Senkit nem érdekel, két hét múlva elfelejti mindenki.
2022. aug. 26. 17:03
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Nagy valószínűséggel el. Csak idő kérdése. Majd akkor fognak előjönni vele, amikor a legkevésbé számítasz már rá.
2022. aug. 26. 17:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Megoszlanak a válaszok, az én tapasztalataim szerint minden ilyen gólyataboros történet körbejár a hallgatók közt legalább az első 1-2 félévben.
2022. aug. 26. 17:51
 8/13 A kérdező kommentje:

ettől félek én is, hogy körbe megy

nem az van hogy nagyon szégyenlem, csak azért mégis nem jó így indítani, főleg hogy komoly dolgot csak lánnyal szeretnék majd a későbbiekben is, fiúkkal csak ilyen lájtos kalandok vannak...

Én abba bízok hogy ő se árulkodna, mert azért a fiú-fiú dolgok mégis csak tabubbak kicsit

de áhh nemtudom

félek azért

2022. aug. 26. 18:25
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem a fiú fiúval dolgok kevésbé terjednek, ezzel nem szokás büszkélkedni annyira, szóval hátha nem derül ki.

Ha egyetemi gólyatábor akkor amúgy se olyan vészes ha mégis kiderül, ha középsulis vagy akkor azért ott már kellemetlenebbé tud válni a közeg ha egy ilyen elterjed.

2022. aug. 26. 18:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagy esély van rá,rólam is megtudták sajnos.
2022. aug. 27. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!