Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nőként férfit milyet vegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként férfit milyet vegyek?

Figyelt kérdés

Nem válaszolok üzenetekre. Köszönöm!

Nos! Szeretnék valami jó felcsatolhatóst, ami bevállt nálatok. Márka típus ...

Férjem nem szereti ha túl vastag, a lényeg, hogy kényelmes legyen, dupla, tehát nekem is bent legyen.

Vagy valami alternatíva? Láttam ilyen dupla végű hajlítható dildókat? Ötlet? Tapasztalat? Van valakinek ez a Strap-on felcsatolás nélküli? Bent marad ez?

Köszönöm!

2022. aug. 26. 00:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

gondolod, hogy egyéniségfüggő, kinek milyen típusú műfasz való a végbelébe...?

más szavakat használnék.

2022. aug. 26. 19:49
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem miért ilyen primitív válaszok érkeznek. Persze azon senkinek a szeme se rebben amikor egy lánynak turkálnak a fenekében.

Egyénként szerintem a hagyományossal jobban jártok, ahhoz lehet megfelelő méretű dildót választani, és könynebb vele mozogni.

Személyesen nem próbáltam még, de azt olvastam nehéz bent tartani ezeket a strap nélküli változatokat. A Fun Factory is gyárt ilyet és ők elég toppon szoktak lenni a minőségben.

2022. aug. 26. 20:14
 13/18 anonim ***** válasza:
6%

de, rebben. az is szánalmas dolog, és elég undorító.

a segglyuk szarásra van, nem másra.

2022. aug. 26. 20:35
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Nem intim dolgokra gondoltam, hanem néztem pár értékelős fórumot, és pl. volt írva olyan, hogy túl közel van a 2 dildó, ezért használhatatlan, vagy a pánt nélküli régi verzió nem maradt fent. Egyéni? Persze anatómiailag is eltérünk, de amíg pl. valaki azt írja a 30 ezres cuccra, hogy silány minőség, addig én próbálgassam ki, mert hátha nem az?

Eszemért? Ha te tudnád, amit én ... 😂 A férjem meg honnan tudná, hogy adott termék milyen? Nem olyat kértem, hogy írják le ki hogy mit, csak hogy ezt ajánlom, az meg egy sz.r. Elhánnya magát? Nyugodtan. Van aki arra élvez. Nekem az nem jön be, de csak hányogassa ki magát, míg el nem csöppen.

Milyen férfi? A legjobb! Robosztus, erős, igazi férfias jellem, tetovált. Ja a fontosakat? Én vagyok a mindene, minden nap dolgozni jár vasárnap kivételével, és elég jól is keres. Kitartó! Engem 5 év udvarlás után szerzett meg 22 éves korunkban. Olyan apja a gyerekeinknek, hogy álmodni sem tudnék jobbat. A férfiassága hosszra és vastagságra is belém illő. Tehát! Ha mi a gyönyörű életünket ezzel fűszerezzük, akkor azzal senkit sem bántunk. Dolgozunk, adót fizetünk, hűségesek vagyunk, és egymással mindent megbeszélünk.

Hányni szabad! Had fröcsögjön. Bántottalak én titeket?

2022. aug. 27. 01:11
 15/18 anonim ***** válasza:
7%

igen, általában a férfias, erős jellemekre igaz, hogy rúdvibrátoron forognak segglyukkal, miközben a feleségük a másik végét nyomogatja a punijába.

az már csak a szegénységi bizonyítványod, hogy a tökéletes életedről papolsz, péntek éjjel, ahelyett, hogy seggbedugnád a férjed. vagy az ma már megvolt, és gladiátorkülsejű jenőke elaludt? kis végbelét remélem nem felejtetted el bekenni reparonnal, nehogy aztán baj legyen holnap.

"Dolgozunk, adót fizetünk, hűségesek vagyunk, és egymással mindent megbeszélünk."

most ezek után mit vársz? küldjünk ki egy ügyvédet az önkormányzattól, aki lepecsételt, hivatalos papírlapot nyom a kezedbe, hogy mostantól jogod van zselés műbránereket feldugni a férjed popójába?

értem, hogy gyakorin mindenki azt, amit csak akar, de hogyan juttok el egyik debil témából a másikba, mindenféle átmenet nélkül?

2022. aug. 27. 01:25
 16/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem értem miért bántjátok a kérdezőt ilyen primitív módon. Élvezik az életet és újítani szeretnének az ágyban ami jó dolog.
2022. aug. 27. 06:22
 17/18 A kérdező kommentje:
Feladom! Remélem minden hibátokkal együtt van aki szeret titeket. Remélem mindenki ilyen megértő veletek, és sosem tesztek semmi olyat, amit más szerint nem szabad. Ja és az ügyvédi pecsét sok mindenre kell! Majd nyomok egyet remélem neked is, ha hozzám fordulsz 😂 igen! Napi 1x fel tudok lépni a netre. Vagy előtte, vagy utána, de elég szegényes a képzeleterő egyeseknél, hogy ha feltesznek egy kérdést, akkor csak azt lehet róluk elképzelni. Pl.: hogy kell bolognai szószt készíteni? 😂 ezek szerint minden nap spagettit eszik 😂 hány szűz ember van 40 felett? Hány élvezi ha tűsarkúval a tökére lépnek? Egyesek meg csak örülnek, ha évente egyszer valaki akármilyen módon de megáll nekik, vagy hogy a felesége nem naponta csalja meg csak 2 hetente, de esetleg olyat is ismerek, aki konkrétan arra veri, ha a feleségét az egyik haverja dugja. Nekem aztán tök mindegy, hisz mi ennél sokkal rosszabbak vagyunk 😂 Szép vasárnapot! Ja idióta vagyok, nem tettem üres sorokat, meg nem szedtem pontokba ... Ja majd holnap gondolkodom eleget, ma csak írom a bugyutaságaimat.
2022. aug. 28. 12:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Talán ezt próbáljátok ki, ha még aktuális... ;)

Ha a pasid ínyenc, bedugja magának a rövidebb oldalát, miközben dupla behatolással kényeztet téged. Ha közben pont eltalálja a prosztatát is, akkor megnézhetitek magatokat... 🥒💦🍑😅

[link]

febr. 10. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!