Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex pasik hogy történt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex pasik hogy történt az első szopás / szoptatás?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdett el érdekelni a dolog és kíváncsi lennék, hogy kinek és hogyan sikerült az első szopás.

21/f

2022. aug. 25. 11:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

Még 18 évesen volt az első, egy negyvenes kollégával.Ő volt az első, és mivel türelmes volt, sokat köszönhetek neki.

Persze, ez nem ma volt :)

2022. aug. 25. 12:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemi wc, glory hole. Vártam, vártam, és egyszer csak megjelent.

25 körül voltam.

2022. aug. 25. 14:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy téren ismertem meg egy nálam jóval idősebb férfit. Ültünk a padon, beszélgettünk, szóba került a szex. Ki mit szeret, épp mihez lenne kedve. Vágyaink találkoztak. Ő szopatott volna én meg ki akartam próbálni, hogy milyen érzés szopni. Finom volt a farka és a spermája.
2022. aug. 25. 14:44
 4/13 anonim ***** válasza:
36%
3: korotok?
2022. aug. 25. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Én a kerti wc-nkben voltam, a szomszéd srác épp ott dumált velem, s látta, hogy szőrös. Annyira bámulta, hogy mondtam neki "nem mered megfogni". ő pedig merte, én meg merevedtem, majd pedig elkezdte markolgatni, s én is az övét.

Legközelebb már a közeli erdöbe mentünk, s egyszercsak megkérdetem, hogy bekaphatom-e. Mondta igen, s elkezdtem szopni. Majd ő pedig az enyémet.

Azóta egy csomószor csinaltuk. Az elmúlt pár évben valami miatt nem akarja. Mi lehet ennek az oka?

2022. aug. 25. 14:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen a szomszéd srácot szoptam le. Ő is engem. Ő 16 éves volt.
2022. aug. 25. 21:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én a huszas éveim dereka felé jártam, a partnerem bőven 50 felett. Mondhatni, apám korú, de isteni volt.

#3 vagyok.

2022. aug. 26. 07:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszéltünk egy fórumon egy találkozót, egy bolt mögött találkoztunk a parkolóban éjszaka. Beszálltam a kocsijába, és leszopott (egy kicsit a dugtunk is, de kényelmetlen volt a hátsóülésen, szóval egy perces kutyapóz után hagytuk). Én is kipróbáltam egy kicsit, de kb. egy perc után hagytam, és ő kézzel segített magán (kicsit még segítettem kézzel én is). Türelmes (tapasztalt) volt és mindent beleadott, ez sokat számított.
2022. aug. 27. 01:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
16 éves voltam,szomszéd srác 18.Kivertük együtt többször és kérdezte bakapjuk-e,hát kíváncsi voltam.Jó volt!23évesen meg egy 17éves fiúval csináltam.Nemrég egy 58 éves pasi cumizott le és nagyon jól csinálta!A kérdés ugyan az elsőre vonatkozott,de nem tudok különbséget tenni mert mind jó volt!
2022. aug. 27. 08:51
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Hát én heteró vagyok de egyszer vmi kis helyes nm túl férfias fiú le szopna meg néznem milyen flash... 😀 lehet utána még én is szopnék ki tudja ... de mondjuk akkor onnantol már biszex lennék .. mivel még senki nem szopott le igy még hetero😀 egy Pesti pasi 😎🍆 bar lehet olyannal probalná ki az ember aki biszex pali vagy még a másik fél sem csinalta
2022. aug. 30. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!