Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért uralkodik el rajtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért uralkodik el rajtam bizonyos időszakokban a hiperszexualitás?

Figyelt kérdés

26L

Vannak olyan időszakok, hogy teljesen eluralkodik rajtam a szexmánia.

Van most egy állandó pasi szexpartnerem és egy lány is. Amikor dolgoznak akkor meg én érek rá, amikor meg én dolgozom akkor meg nekik lenne idejük én rám.

Igy is naponta 3-szor is magamhoz nyúlok, de főleg vibrizem magam. Minden ilyen alkalommal kb. 45 percig.

Van úgy hogy délelőtt a pasival szexelek, délután meg a lánnyal, de benne van még a 2-3 vibrizés napközben.

Annyira lefáradok lelkileg, fizikailag hogy már nehezen birom...

Éppen csak befejezem az aktust a pasival, már azon töröm a fejem hogy zuhanyzás után újra szexelnék, vagy a lánnyal az időpontot egyeztetem.

Barátnőim perverznek gondolnak. Egyikük mondta hogy menjek el egy Swinger klubba és ott éljem ki magam.

Sokak szerint jól nézek ki, szexinek, csinosnak de nem tudok kialakitani hosszantartó kapcsolatot. Eddig mindig zátonyra futottam, úgy hogy már nem is próbálkozom.

Vannak olyan időszakok amikor lenyugszom, főleg amikor a megjön.

Senki ne zaklasson üzikkel, mert úgy sem reagálok és nem kérek szexpartnert!

2022. aug. 21. 08:23
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Magasságod? Súlyod?
2022. aug. 21. 08:40
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Nekem is vannak ilyen hullámok, amikor extrán rámtör (én se kérek privit)

Nekem is inkább a mensimmel van összefüggésben, az előző héten (és valamiért mensi alatt) a legdurvább.

3/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 vagyok, tehát a hormonok az okai
 4/7 A kérdező kommentje:
1: Miért fontos neked a paramétereim??
2022. aug. 21. 08:44
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
3.-al egyetértek, lehet változott valami az életedben, akár vitamin stb.. Úgy íród le mintha "gond" lenne. De szerintem csak adj időt magadnak, fogad el, h a testednek, vagy neked több szükségleted van. Miért nem keresel még egy partnert? A "zátony" meg ilyen.. szerintem kialakulnak majd magától a dolgok, csak adj lehetőséget neki és ne kergesd őket. Szurkolok neked. :)
2022. aug. 21. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:
24%

Talán meg kéne próbálnod tagadni magadtól azt hogy nem nyúlsz magadhoz.

Így csak egyre több ingerre fogsz vágyni

2022. aug. 21. 10:05
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Ismerkednel velem? 18/F
2022. aug. 21. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!