Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Valószínűleg biszex lehetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínűleg biszex lehetek?

Figyelt kérdés
Sokszor fantáziálok arról, hogy egy fiatal srác dug meg engem, vagy csak a számba veszem a farkát neki. Ilyen felütés után olyanokat élvezek, hogy én is meglepődök. Régebben nem volt ez velem, de egyre jobban előjön. Lehet mindig is biszex voltam, csak nem tudtam róla én sem?!

2022. aug. 19. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Hajlam van rá az biztos. Lehet lelki oka is: rossz tapasztalat, csalódottság, sikertelenség lányoknál. Ez nem azt jelenti, hogy csinálnád is. Sokan fantáziál ak olyanról amit nem csinálnának. Azt gondolom nem kell elfojtani, de nem is kell túlgondolni. Ha csak hagyod magad tapasztalatot szerezni és figyeled, hogy mi tesz boldoggá, azzal többre mész minthogy ezel sokat rugózz és stresszeld magad.
2022. aug. 19. 13:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem fojtom el, inkább nagyonis izgat a dolog. Persze a megvalósítás előtt lehet visszakoznék mégis. De fantázia szintjén nagyon ott vagyok.
2022. aug. 19. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé annak hangzik. Próbáld ki!
2022. aug. 19. 14:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, az lesz. Csak attól tartok, túl jól fog sikerülni a dolog. Utána hogyan tovább?
2022. aug. 19. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól sikerül, ismételd meg!
2022. aug. 19. 15:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem az lesz! Csak tartok tőle, hogy nagyon bejön a dolog majd. Habár ha jó, akkor miért ne??
2022. aug. 19. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam. Izgatott, hogy a számba vegyek egy péniszt, és, hogy megdugjon valaki. Hosszú vívódás után megtettem. Egy dolgot bántam utána. Hogy nem előbb tettem meg.
2022. aug. 19. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Na mi történt?Eltelt fél év.
2022. dec. 23. 18:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát, nagyon is bejött a dolog. Van egy klassz srác, akivel össze szoktunk járni. Először csak a számba vettem, ami nagyon jó volt, csak utána volt rossz érzés bennem. De ez idővel elmúlt. Meg is dugott, ami először baromi fájdalmas volt, de közben baromira élveztem is. Most már szopassal kezdünk és farkal is meg utána. Hihetetlen élmény! Mi a franctól tartottam előtte?! A világ legjobb dolga. Na, jó a punci se rossz azért még.
2022. dec. 25. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!