Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a biszex srácokról/csajokról manapság?
Gondolok itt arra hogy általánosságban ha összeismerkedtek egy ilyen beállítottságú személlyel és megtudjatok róla kicsit később (vagy szinte azonnal), máshogy viselkedtek velük? Ha igen akkor miért? Illetve néha miért nehezebb a biszexek élete mint pl a melegeké? Egy meleg/leszbikus már külsőre is árulkodhat arról hogy mi az irányultsága, de a biszexek általában inkább hasonlóak a nemi normákhoz külsőre így nehezebb (legalábbis nekem ez a tapasztalatom eddig) megkülönböztetni őket, ebből kifolyólag célzottan ismerkedni is velük.
Nektek mi a véleményetek?
Egyaránt érdekelne fiatalok, idősebbek, nők és férfiak véleménye is, így kérlek írjatok kort is és nemet is.
25/bi/f
Mi a véleményem, nézzük csak!
Be akarjátok még mindig beszélni mindenkinek,hogy ez atermészetes! Aki másként gondolkodik, az egy korlátor akárki!
Nyomultok hogy minél több embert be tudjatok hálózni!
Az őszinteségről már ne is beszéljünk!
49N
Nekem sosem volt a céljaim között az hogy bárkit meggyőzzek hogy ez természetes, attól függetlenül szerintem a szexuális irányultság nem kifejezetten egy választható dolog, van aki heterónak, van aki melegnek/leszbikusnak és van aki biszexuálisnak születik. A körülmények és az élet tapasztalatok ezeket tudják alakítani (vagy inkább kihozni az emberből)
1# válaszoló ha jól értelmezem neked elég sok negatív tapasztalatod van biszexekkel kapcsolatban
"1 vagyok!
Jól látod! Egy azaz egy dologgal van bajom, de azzal nagyon, és ez a több évtized alatt csak romlott!
Az őszinteség, ami egy nap teljesen értelmét fogja veszíteni!
én meg heteró férfi vagyok, de csakis heteró srácot akarok.
nem egyszerű az élet ... na persze nem is lehetetlen.
7-8, nem sok humorérzékkel áldott meg titeket a sors :)
nem én vagyok 6-os egyébként
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!