Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kinek fordult elő fürdőben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honbandi kérdése:

Kinek fordult elő fürdőben ismerkedni, csak szerényen keretek közt?

Figyelt kérdés

2022. aug. 17. 21:27
 1/7 cseppszi ***** válasza:
100%
Nekem egyszer atlétika edzés után a zuhanyzóba volt egy élményem. totál izomlázunk volt és megkértük egymást hogy mosd már le a hátam , mert mozdulni se bírok - de tényleg szó szerint. Elkezdtük mosni egymás hátát és izgis volt, de nem lett belőle több mert bejött valaki. Ha nem jön be senki lehet ott helybe egymásnak esünk. Aztán nem lett folytatás de néha feljön emlékbe, hogy lehet jó lett volna . . .
2022. aug. 17. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Ott ismertem meg a feleségemet. Beleszerettem hatalmas kebleibe is :)

Azóta is szeretünk fürdőzni. Igaz ez egy hetero történet...

35F

2022. aug. 17. 21:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a élményeket, hogy elmondtátok.
2022. aug. 17. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
a zacsim nagyon lóg és egy srác kérdezgetett róla.
2022. aug. 18. 07:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ott szopott le elsőnek egy idősebb úr.
2022. aug. 19. 16:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. aug. 19. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az uszoda zuhanyzóban masztiztam és észrevette egy idősebb fiú,próbáltam elrejteni de nyílván látta, azért mondta hogy csináljam nyugodtan mert hogy ez teljesen rendben van.

Kifelé menet az ajtóban megkérdezte hogy "sikerült-e ? " meg hogy szoptak -e már nekem.

14 éves voltam, 20 perc múlva egy parkban már szopta a kicsi fütyimet ami nagyon kellemes volt. Azóta szeretek szopatni.

2022. aug. 19. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!