Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne itt egy lány, akivel megtudnék beszélni bizonyos dolgokat privátban?
Figyelt kérdés
(Bunkók, Hhomofobok kerüljenek kérem)
Igazabol egy 21 srac vagyok, eddig csak is fiukkal voltam, de iszonyat vonz az, hogy lefekudjek egy lannyal, lehetseges hogy az vagyok, amig ki nem probaltam?
A fiukhoz vonzodom, hisz jelez a termeszet ha ertitek hogy mire gondonolok amikor olyat latok :D de mostanaban nagyon kivancsiva tesz hogy vajon milyen erzes lenne egy lannyal
Ez biszexuálissá tesz? (Gondolom igen, de azert jo lenne a megerősítés, és a ha korombeli lany vagy, ram tudnal irni privatban?:)
2022. aug. 17. 19:59
1/2 anonim válasza:
Ezt úgy hívják hogy biszex, igen. Nem kell hozzá lánynak lenni hogy tudja valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!