Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, a nagy farok miben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, a nagy farok miben könnyít az életetekben?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy annak akinek nagy farka van, mondjuk 20 cm, annak a srácnak ez milyen előnyöket és milyen tudatot kölcsönöz? Nyugodtabbak vagytok bizonyos szituációkban? Tök random dolgokra gondolok, mondjuk jól esik úgy átöltözni az öltözőben, hogy nagy húspéniszetek van, vagy ha esetleg merevedik akkor nem nagyon takargatjátok és jól esik az esetleges irigyebb tekintet mástól? Vagy akár az, ha valami miatt lecsesz az amúgy is rossz fej főnök és bennetek van egy nyugodtság, hogy oké, mit pattog nekem ez a kispöcs? Szóval a leglényegtelenebb szituációkban van bennetek egy természetes önbizalom emiatt, egy belső nyugalom, lazaság, hogy olyan férfi vagy akit megáldott az ég intim méret ügyileg?

2022. aug. 16. 18:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
nekem 17,5, ami jónak számít... miben könnyit? Szerintem csak abban, hogy nem stresszelek a méretem miatt
2022. aug. 16. 18:56
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Nekem 23cm (nem egobol tenyleg akkora) es igazabol nagyon szar, tobb a hatranya mint az elonye
2022. aug. 16. 19:07
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
2-es, megnézném :O
2022. aug. 16. 19:36
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Könnyebb a nudista strandon vinni a plusz kosarat, ha tele van a kezem.
2022. aug. 16. 19:47
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is csak 17-18 között van, lankadtan 12-13, arra már ez is jó, hogy ne parázzak a meretemen, hogy bármikor le merjek vetkőzni, plusz így szőrösen se tűnik kicsinek, szóval nem gáz, ha nem mindig borotvált.
2022. aug. 17. 11:57
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
#2 volt már férfi aki be tudta fogadni? Gondolom sokan csorgatják a nyálukat.
2022. aug. 17. 12:45
 7/15 anonim ***** válasza:
95%

Őszintén? Inkább több a baj vele, mint az előny.

Nővel, vaginális szeretkezés során nem volt még rá panasz.

A férfiak is imádják, ami az orál részét illeti, viszont anális úton nagyon nem volt egyszerű. Vagy be sem tudták fogadni (megfelelőnek tűnő tágítás ellenére sem) vagy nem élvezték igazán a szexet. Szerintem ez a méretemre vezethető vissza. Emiatt van is bennem egyfajta gátlásosság, amikor másik férfival ismerkednék, mint aktív fél, sőt, szexkísérletem már nem is nagyon volt hosszú ideje.

Az élet egyéb területein nem észleltem sem előnyét, sem hátrányát.

2022. aug. 17. 14:35
 8/15 anonim ***** válasza:
35%
Ez a kérdés... Itt kezdődik a proliság. Hogy valaki azt hiszi a f.sza mérete miatt több lesz
2022. aug. 17. 19:56
 9/15 anonim ***** válasza:
96%

Lankadtan 12-13 cm mereven 18-19

Bátran merem használni a közös zuhanyzókat

És láttam már olyat amikor valakit a kicsi pénisze miatt cikiztek

2022. aug. 18. 10:14
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Hátrány és előny is egyben sokszor
2022. aug. 18. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!