Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van itt kíváncsi heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt kíváncsi heteró fiatal srác, aki kipróbálná egy fiatal meleg párral?

Figyelt kérdés
Sziasztok 21 és 28 éves meleg srácok vagyunk szívesen hármasoznánk kíváncsi heteró fiúkkal.

2022. aug. 16. 14:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Ha lehet úgy, hogy csak az van amit én akarok és nem kell arckép és nem gond ha meggondolom magam esetleg élőben akkor izgatna pár dolog. F 29
2022. aug. 25. 11:23
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

Engem is izgatna. Szívesen jépcserézek, ha ti is.

Viszont, nekem is az a kérdésem, hogy mennyire gond, ha meggondolom magam?

Írjatok insta nevet, ha szívesen képcseréztek.

Meg más is írhat, ha képcserézne. Enyém hkristof668

2022. aug. 25. 11:42
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Én 32éves magas férfias passzív srác vagyok Győri. Szívesen csatlakoznék férfi-férfi vagy férfi-nő párhoz. Egyszer már voltam nagyon jó volt
2022. aug. 27. 23:12
 14/15 Ujjazgatós Farkas ***** válasza:
Talán esetleg nekem lenne kedvem hozzá
2022. aug. 28. 18:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha ilyet egy no irna ki, hogy kivancsi meleg parokat keres, leteremtene a legtobb meleg. Hogy ok melegek undorodnak a "nyilt sebtol, puncitol", nem allna fel stb. Bezzeg ha forditva van, nyomulnak a heterokra ilyen olyan szövegekkel amitjatok az embereket. De csak ugy mondom hogy ezek a ferfiak tobbsegukben biszexek, csak maguknak sem valljak be...
2023. nov. 20. 11:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!