Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő mellett ez milyen lenne?
Figyelt kérdés
Nem volt még sosem biszex/meleg barátom szimplán pár alkalommal beszéltem pár sráccal akikről kiderült utólag, viszont szeretnék egy tartós barátot mivel barátnőm nem tudja rólam hogy én biszex vagyok, de így lenne valaki akivel nyíltan tudnék erről beszélni (és nem nem szeretném neki elmondani barátnőmnek)
Nem akarok semmi többet csak szimplán egy havert aki tud erről az oldalamról (nem nem szeretném a jelenlegi barátaimnak sem elmondani)
Az lenne a legjobb ha olyat találhatnék aki hasonló korú mint én de az majd egy következő kör lenne hogy keressek.
Nektek mi a véleményetek erről?
26F
2022. aug. 15. 21:26
1/7 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, csak nekem nincs párom
2/7 anonim válasza:
És akkor megy a lepontozás, ha egy nő azt írja, hogy nem akar biszex pasit.
4/7 anonim válasza:
Szia, én 28 vagyok biszex. Beszélgethetünk, ha akarod.
5/7 anonim válasza:
Én 33 éves biszex srác vagyok,
hasonlóan kapcsolatban. Ha gondolod írj.
6/7 anonim válasza:
Mit kell ezen megbeszélni? Biszex vagy kész. Mit akarsz ezen témázni?
7/7 anonim válasza:
Szia,barátnőddel nem vennétek be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!