Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, szűz srácok! Kivel szeretnétek elveszteni?
Figyelt kérdés
Én 21 vagyok, bi és még szűz.
Vannak itt még hozzám hasonlók?
Ti is inkább fiúval vesztenétek el?
Mennyire fontos számotokra a partner külsője?
2022. aug. 14. 20:31
1/4 anonim válasza:
Mostanában úgy érzem, hogy inkább fiúval.
2/4 anonim válasza:
Én egy izmos sraccal aki velem egykoru es tapasztalt de am mar elakarom nagyom;)
18
3/4 anonim válasza:
Én 19 éves vagyok és én is elveszíteném már szívesen. Úgy gondolom lánnyal jobb lenne, de igazából ha fíúval, az se baj.
Csak nagyon minimálisan számit a külső. Esetleg ha vkinek lenne kedve valamihez, írjatok nyugodtan😁
(Pesti vagyok)
4/4 anonim válasza:
Lennék 1. pasi valakinek. Bp F 29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!