Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gaz ha ket legjobb fiu barat segit egymasnak ki elegülni ha mar nem birjak?
Figyelt kérdés
Egyiküknek sincs baratnöje, es nyaralason 2 hetig a balatonon voltak, együtt, satraztak.
Többen mentek de ketten aludtak egy satorba, es az eggyik este, ra maszott az eggyik a masikra, boxerba voltak,es a fenekere elvezett el.
ez nagyon elitelendö vagy belefer ha ilyen sokaig együtt vannak es mondjuk nem tudjak ki verni?
2022. aug. 12. 15:14
1/30 anonim válasza:
Az ilyennek alapból nem nő kéne, ha egyszer meleg..
3/30 A kérdező kommentje:
de nem melegek, mindkettönek volt korabban baratnöje
2022. aug. 12. 15:18
6/30 anonim válasza:
Alaposan megnéztem, nem szerepelt hogy a hetero szó. Ha b.zik és nekik így jó felőlem.
7/30 cseppszi válasza:
Itt inkább az önelfogadással van gond, meg az őszinteséggel. Ha mindketten bi hajlamúak, akkor simán kiverhetnék közösen is egy sátorban , ha előtte normálisan megbeszélik, hogy mi az igényük. Vagy ha anynira full heterók lennének, de őszinte barátok, akkor hol az egyik lenne egyedül a sátorba , hol a másik amig lerendezi magát.
8/30 anonim válasza:
Miért van ennyi fogalomzavaros??? Egy heteró soha semmilyen formában nem akarna semmit sem egy másik férfitől. Fel kéne már végre fogni! Viszont látom ez már sokak értelmi szintjét meghaladja.
9/30 anonim válasza:
Szerintem nem az. Nekem legalább is. Ha megkérne ilyenre haverom én megtenném neki hogy jobb legyen neki
10/30 anonim válasza:
10-es te sem vagy heteró. Ha ennyire önzetlen vagy, akkor inkább fizesd majd valaki gáz vagy áram számláját, mert attól jobb lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!