Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek gaz ha ket legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gaz ha ket legjobb fiu barat segit egymasnak ki elegülni ha mar nem birjak?

Figyelt kérdés

Egyiküknek sincs baratnöje, es nyaralason 2 hetig a balatonon voltak, együtt, satraztak.

Többen mentek de ketten aludtak egy satorba, es az eggyik este, ra maszott az eggyik a masikra, boxerba voltak,es a fenekere elvezett el.

ez nagyon elitelendö vagy belefer ha ilyen sokaig együtt vannak es mondjuk nem tudjak ki verni?

2022. aug. 12. 15:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
49%
Az ilyennek alapból nem nő kéne, ha egyszer meleg..
2022. aug. 12. 15:17
 2/30 anonim ***** válasza:
21%
Igen, nagyon gáz.
2022. aug. 12. 15:18
 3/30 A kérdező kommentje:
de nem melegek, mindkettönek volt korabban baratnöje
2022. aug. 12. 15:18
 4/30 anonim ***** válasza:
29%
B.zik vagytok!
2022. aug. 12. 15:22
 5/30 anonim ***** válasza:
27%
Hogy hívták a barátnőt, Bréla?
2022. aug. 12. 15:25
 6/30 anonim ***** válasza:
26%
Alaposan megnéztem, nem szerepelt hogy a hetero szó. Ha b.zik és nekik így jó felőlem.
2022. aug. 12. 15:31
 7/30 cseppszi ***** válasza:
97%
Itt inkább az önelfogadással van gond, meg az őszinteséggel. Ha mindketten bi hajlamúak, akkor simán kiverhetnék közösen is egy sátorban , ha előtte normálisan megbeszélik, hogy mi az igényük. Vagy ha anynira full heterók lennének, de őszinte barátok, akkor hol az egyik lenne egyedül a sátorba , hol a másik amig lerendezi magát.
2022. aug. 12. 15:51
 8/30 anonim ***** válasza:
77%
Miért van ennyi fogalomzavaros??? Egy heteró soha semmilyen formában nem akarna semmit sem egy másik férfitől. Fel kéne már végre fogni! Viszont látom ez már sokak értelmi szintjét meghaladja.
2022. aug. 12. 16:08
 9/30 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem az. Nekem legalább is. Ha megkérne ilyenre haverom én megtenném neki hogy jobb legyen neki
2022. aug. 12. 16:19
 10/30 anonim ***** válasza:
22%
10-es te sem vagy heteró. Ha ennyire önzetlen vagy, akkor inkább fizesd majd valaki gáz vagy áram számláját, mert attól jobb lesz neki.
2022. aug. 12. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!