Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más korosztállyal volt már szexuális élményetek?
Mennyi volt a különbség?
Írjatok nemet is!
Nálunk 10 év volt a különbség, én 19 voltam, ő 29.
Első alkalmam volt, kellemes csalódás volt nagyon
19 éves volt a barátom, amikor megismertem, most 25, én 52.
F/52
Első eset, fingom sincs valóban mennyi volt de vagy 15el több.
Én 17.
Őmegy 30+
24 voltam akkor, és 35 éves nővel, tehát 11 év különbség.
Fenomenális volt. Hallottam innen-onnan, hogy érdemes tapasztaltabb szexpartnerrel kipróbálni, volt már több kapcsolatom és kalandom is korábban korombeliekkel, volt akiről akkor azt is gondoltam hogy egy istennő az ágyban, de ehhez képest semmik nem voltak, pedig nem egy lotyóról beszélünk, egy átlagos nő aki szereti a szexet és volt már több kapcsolata. Pontosan tudta hogy mivel tud felizgatni, pontosan tudta hogy mikor kell lassítani hogy el ne menjek túl hamar, és pontosan tudta hogy jelezze hogy ő mit szeretne anélkül, hogy megszakítaná a "folyamatot".
Nem tartott sokáig a dolgunk egymással, de az a pár alkalom nagyon jó emlék, és olyan jó teste volt hogy sok 10 évvel fiatalabb lány megirigyelhetné.
48 voltam, amikor összejöttem egy 22 éves lánnyal. 3 hónapig tartott, aztán félt komolyabban belemenni a korkülönbség miatt.
A mostani párom is 20 évvel fiatalabb, 3 éve tart, és jól megvagyunk.
F52
18 évesen összejöttem egy 47 éves pasival. Előtte csajaim voltak, ki akartam próbálni egy tapasztalttal, hogy milyen. Aztán bevezetett a hármasozásba is, még aznap, amikor együtt voltunk.
43/f bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!