Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsra lenne szükségem:/ lány vagyok és regisztraltam egy tártskereső oldalon ésegy biszexlány nagyon meg fogot csereltunk instát stb aztán le ált a kontakt nem válaszol mar nekem vissza de azer a napi történetem instan első aki követi(?)
Figyelt kérdés
#Kupidu
2022. aug. 8. 19:04
1/6 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Nem, ha nem válaszol, akkor ne számolj vele. Az instás követés nem jelent semmit.
2/6 anonim válasza:
Ebből a történetből 12 egy tucat.
Totál lényegtelen, hagyd őt a továbbiakban.
3/6 Noren1989 válasza:
Ha ezt tényleg te írtad, halàl reàd.
4/6 A kérdező kommentje:
Nincs kérdésem ezel kapcsolatban csak tanácsra van szükségem.. oke az instas kővetés nem jelent semmit tudom de az a feltünő az egeszben hogy követi minden egyes lépésemet kajak 3 holnapja amit kirakok de válaszolni sz###ik ra..🤷🏻♀️
2022. aug. 8. 19:29
5/6 anonim válasza:
a) Nem lány jelölt be, hanem csak egy szórakozó magát lánynak kiadó pasi.
b) Szimplán csak követőket gyűjtött, legyezgeti a hiúságát te találkozni már nem akar, sem pedig kommunikálni.
c) Szimplán nem érdekled.
Hogy melyik opció lövésünk sincs, de az eredmény ugyanaz - engedd el és lépj tovább!
6/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk ere lehet hogy a C) a jó válasz de nagyon érdekel kajaknugy érzem mint aki szerelmes, nem tudom mit csinaljak töröltem istarol is a csajt de nem tudom el engedni azt értem hogy nekem ő kel ://
2022. aug. 9. 05:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!