Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól a lányoktól, nőktől kérdezem, akik biszexek, de a nők irányába húznak szexuálisan?
Figyelt kérdés
Ti szoktatok komoly kapcsolatban lenni pasival?
Ha igen, akkor milyen pasit szoktatok keresni?
2022. aug. 5. 12:04
1/7 anonim válasza:
Szoktam, mert nagyobb az esély matematikailag, hogy férfibe leszek szerelmes. Nagyon kevés olyan nővel találkozom, aki szóbajöhetne. És hát olyan pasit, mint amilyen nőt:D vagyis aki megfog, normális, értelmes, szerethető, vonzó.
2/7 anonim válasza:
Olyat aki nem tartja megcsalásnak ha nővel is vagyok.
3/7 anonim válasza:
Most is kapcsolatban vagyok férfival. Lányokkal csak szex volt, de a páromat nem csalnám meg.
4/7 anonim válasza:
Szoktam igen. Mindkét nemmel voltam már. 25L
5/7 anonim válasza:
Nekem inkább a nők jönnek be,pasival még nem is voltam.
6/7 anonim válasza:
Igen, normális pasit egyszerűbb találni,mint normális nőt,aki nem csal meg,meg nem feküdt le a fél várossal.
Engem csak a belső érdekel. Ha az megfog,akkor mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!