Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltál már ilyet direkt? Tetszett?
Figyelt kérdés
Bevizeltem (véletlen!) és jó érzés volt.
Aztán ezáltal megtettem direkt is és nagyon kellemes volt! Tetszik az érzés és ahogyan elázik a nadrág, az is tök jól néz ki!
Igazából felizgat!
Az érdekel, ki csinált már ilyet és van-e aki annyira megszerette hogy rendszeresen bepisil?
2022. aug. 2. 19:12
2/9 anonim válasza:
Ez a biszexualitás kategória???????
4/9 anonim válasza:
Én már csináltam, és nekem is tetszett. Rendszer nem lett belőle, de majd szeretnék venni egy gumi pelenkát, és többször is bepisilni, az jól megtartja.
5/9 anonim válasza:
Én csináltam már többször. Egyszer este az utcán is.
6/9 anonim válasza:
Néha én is szoktam engem is izgat. :)
7/9 anonim válasza:
Minek csinálnék ilyet direkt, ami valójában betegség?
8/9 anonim válasza:
Annak is igaza van, aki azt mondja, elég bizarr dolog ez. De sok féle furcsa fétis van, amit szeretnek az emberek, ez még nem is a "legrosszabb". Szóval senkit sem szabad elítélni.
9/9 anonim válasza:
Hogy lehet véletlenül behugyozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!