Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuálisként milyen neműekk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuálisként milyen neműekkel éri meg inkább randizni?

Figyelt kérdés

2022. júl. 28. 19:42
A kérdező szavazást indított:
azonos neműekkel
ellenkező neműekkel
34 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Kalandozni inkább saját neműekkel, kapcsolatban inkább ellenkező neművel. Persze fordítva se zárom ki egyik eshetőséget.
2022. júl. 28. 19:45
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
Csak lany lánnyal
2022. júl. 28. 19:53
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Én így nem tudok választani, aki megtetszik, azzal szoktam.
2022. júl. 28. 20:16
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Miaz hogy éri meg? Akivel jol erzed magad azzal
2022. júl. 28. 21:05
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Én bi lányként inkább lányokkal szoktam, de ez szerintem emberenként eltér.
2022. júl. 28. 21:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok bi, de szerintem ha már a "megéri" szót használtad, akkor az ellenkező nemű lenne a válasz. VISZONT, ezt csakis azért mondom, mert ha ellenkezű nemű a párod, akkor több és szabadabbak a lehetőségeitek, így sok kellemetlenséget el tudok kerülni...

De ha reálisak akarunk maradni magához a szerelem fogalmához, akkor nem hinném hogy alapvetően lenne erre egy "melyik éri meg jobban" lehetőség.

Én pont, hogy mindig is úgy gondoltam a biszexuálisokra, hogy milyen tök jó nekik, mert ők mindkét nemben meglátják a szépet és a szexit, így mennyivel több lehetőségük van. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem ilyen egyszerű a dolog nekik sem, hiszen talán pont ez az, ami olykor összezavarja őket, de én mégis azt mondanám, hogy élj ezzel a lehetőségeddel és azzal legyél együtt, akivel valóban jól érzed magad. Ne gondolkozz olyanon, hogy kivel éri meg és kivel nem.

Remélem sikerül elvonatkoztatni a megérős dumától és megtalálod magadnak azt, akit keresel!

19,meleg,fiu

2022. júl. 28. 22:27
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Én most pont azonos neművel fogok.
2022. júl. 28. 22:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A csajok egymással könnyebben randiznak,hallottam, tudom.

Viszont a férfiakban inkább vágy és szándék van,abból elég sok..de találkozni nem mernek, nem tudnak, vagy nem akarnak.

Szépeket és izgatóakat írnak, de ezzel kész is. Mikor konkrét tali lenne, akkor ghosting és ebben eddig nem volt senki kivétel :)

F

2022. júl. 29. 05:39
 9/13 anonim ***** válasza:
52%
Ellenkezővel, de pusztán a társadalmi és a politikai helyzet miatt. Sokkal egyszerűbb egy hetero párkapcsolatban élni mint egy nem heteroban. Ha egy elfogadóbb országról beszélünk, akkor mindegy, akivel jól esik
2022. júl. 29. 05:52
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

Nyilván a biszexek könnyebben elrejtik az identitásukat (már az egész társadalom elől) egy hetero kapcsolatot felvállalva.

Különösen egy nem elfogadó közegben ez nagyon fontos lehet.

A biszex férfi elvesz egy nőt feleségül, akár még szeretheti is a nejét, élvezik a szexet, a meleg dolgait pedig vagy kiéli valamilyen formában, vagy nem.

A melegeknek vagy leszbiknek nyilván ez sokkal nehezebb.

2022. júl. 29. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!