Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Ez úgy ahogy van, hazugság. Pár napja volt egy kérdés, amit állítólag a barátnőd írt ki, most meg te, kb minden részletre kitérsz, amire ő is, csak hogy mindenképp világos legyen, hogy "összetartoztok". Már az elején sejtettem, hogy kamu lesz, de így hogy még a végére odabiggyesztetted, hogy munkát is szerzett, már tuti.
De jó, játszunk kicsit. Szóval ez a nő, ez a második, biszex a gyerekkel egy igazi r*banc. Viszont megérdemlik egymást a leszbikus nővel, mert az meg nárcisztikus, buta és önző. Az első azért, mert simán csalja a párját, a gyerekről kb egy szót sem említ, hogy ő kihez hogyan kötődik (ha valós sztori lenne, szerintem egy anyának ez is fontos szempont lenne), csak magával foglalkozik. A leszbikus meg úgy gondolkozik, hogy ő megad mindent a párjának, akkor cserébe szeretnie kell. Állítólag tudja, hogy csalják, de nem a párjával beszélget el, hanem gyk-ra írogat. És egyébként sem fordul meg a fejében, hogy vele baj lehet, ha egyszer láthatóan nem működik a kapcsolat.
Boldog vagy?
Őszinteség, jaj, ne hagyj el!
A pasi őszintén szeret téged. Nagyon őszinte pasi lehet. Veled Ausztriában csalja a feleségét, férfiakkal bárhol. Igazából téged is megcsal, miközben te is megcsalod a barátnődet, akivel szeretitek egymást, azon túl, hogy munkát is biztosít neked.
Ettől a sok őszinteségtől tud ökölbe szorulni a tököm is.
Biszex pasi vagyok, de belém fele ennyi "őszinteség" nem szorult. Annyira nem, hogy a páromat nem csalom meg, se nővel, se férfivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!