Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív férfiak, titeket mennyire zavarna az, ha egy olyan passzív sráccal szexelnétek, akinek miközben dugjátok, közben végig állna a farka? Gázos lenne vagy nem zavarna titeket?
Csak azért kérdezem, mert én még sohasem voltam férfival... és semmi ilyesmit sem próbáltam még ki.
De nagyon izgat a gondolat, hogy egy férfi jól megkefél, viszont amikor otthon szoktam ujjazni és dugni egy műpénisszel, közben mindig teljesen áll a farkam is.
Beszélgettem már itt egy aktívval, akit zavart volna ez, ezért nem is keresgéltem azóta. Próbáltam elérni, hogy ne álljon fel közben de nem igazán sikerült...
Ti mit gondoltok erről? Pont rossz aktívot fogtam ki vagy az aktívok nagy része így gondolkodik?
tényleg létezik olyan aktív, akit ez zavarna
engem soha nem zavart ez, az se ha teljesen lankadt
Bizarrnak tartom, hogy van olyan, akit az ilyen zavarna.
Mint ha az zavarná, hogy a nő puncija nedves lesz szex közben.
A pasim farka mindig àll mikor dugom ,van mikor verem neki közben!
Hatalmas érzés mikor ilyenkor egyszerre robbanunk el,és a popójàba ,ő pedig a markomba ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!