Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, nők?
Mikor pasitok van, akkor szexuálisan mennyire hiányoznak a nők?
Volt már, hogy megkérdeztétek a pasit, hogy belemenne-e, hogy csak nőkkel néha szexelhessetek?
Volt olyan pasim akit nem zavart, nem vette megcsalásnak ha szexeltem csajjal. Volt akit zavart, akkor nyilván nem tettem volna meg (igaz, vele nem is tartott sokáig).
A mostani pasimat nem zavarná, de nem "csalom" meg, inkább rávettem hogy csináljuk hármasban, így mindenki jól jár.
Ha te heteró férfi vagy, és a nőkhöz vonzódsz, mind az intimpiercingesekhez, mind az anélküliekhez, akkor ha egy piercing nélküli lánnyal vagy kapcsolatban, nem szexelhetsz egy intimpiercingessel, mert az megcsalás. Mind a két "fajta" lány vonz, mert heteró vagy: nők. Más-más élmény velük szexelni, de te mindkettőhöz vonzódhatsz.
Ugyanez a helyzet a biszexekkel is. Vonzódhatnak férfiakhoz és nőkhöz. Nem ha kapcsolatban vannak egy nővel, nem vonzódnak szükségszerűen egy férfihoz is. Nekik partnernek mindkettő megfelelő, más a kettő, és tudnak válogatni.
Ha neked mindegy, hogy piercinges vagy nem, az NEM azt jelenti, hogy a másikra is vágysz, amikor az egyikkel vagy kapcsolatban, vagyis hogy szükséges megcsalnod.
A biszexek sem csalják meg a párjukat csak azért, mert biszexek, csak lehet, hogy a következő partnerük (ha lesz), a másik nemből való lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!