Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Különös érzés,lehet biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különös érzés,lehet biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Rám írt egy pàr ,hogy bejövök nagyon nekik és ha gondolom csatlakozhatnék hozzájuk harmadiknak,mindketten örülnének nekem!

Elsőre elutasítottam őket,hogy hetero vagyok ,de nagyon piszkàlta a fantáziámat a csaj ,aki egy nagyon csinos és szép lány volt!

Mivel azt mondták mikor arra hivatkoztam h hetero vagyok és nemet mondtam, hogy benne lennének ha csak a csajt kényeztetem is ,csak szóljak!

Eleinte úgy is volt, ketten kényeztettük és nagyokat szeretkeztünk!

Viszont az elmúlt két alkalommal észre vettem,hogy a pasi közeledik felém!

Pl,simogatta a hàtsóm miközben dugtam a csajt ,a mellbimbóim csavargatta az ujjaival,belemarkolt a mellkasom szőrzetébe....tegnap viszont!!!

Lovagolt rajtam a csaj,a srác megfogta a farkam a tövénél és mikor épp lendületbe volt a csaj akkor kivette a farkam és azzal a mozdulattal rábukott majd vissza!

Ezt vagy 5x megtette majd hatalmasat élveztem....

Meglepő, de élvezem a pasit is,egyre jobban,ezért is a kérdés!

2022. júl. 27. 05:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy, csak eddig tapasztalatok híján nem tudtad.
2022. júl. 27. 06:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen az vagy.

De ez baj?

2022. júl. 27. 06:49
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon király. Igen biszex vagy, de így még nagyobbat élvezhetsz. Próbáld ki, hogy felváltva szop majd a srác és a lány is.
2022. júl. 27. 07:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Dehogy is baj,csak meglepődtem rajta!

Eddig nem jutott volna eszembe semmi pasi fronton, most meg 😊 hààt fantáziàlgatok és a tettek mezejére készülök..

2022. júl. 27. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Kamu
2022. júl. 28. 00:54
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
na nem folytatod, hova élveztél, és mi volt mikor vége lett, hogy reagáltál. volt második menet, folytatást kérünk
2022. júl. 28. 07:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!