Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A nagyon vékony srácok miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon vékony srácok miért passzívak mindig?

Figyelt kérdés
Az ilyen anorexiás kinézetűek. Engem izgatna ilyennel a szex ha aktív. De mindig mindegyik full passzív.
2022. júl. 25. 07:42
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Hát ez elég erős túlzás. Én ismerek innen is nagyon vékonyat aki aktív. Ráadásul egy nagyon jó farokkal. Szóval ez tévedés. A nagyfarkúak közt van inkább gond, hogy a többség passzív. Bár ez is lehet általánosítás de nem találok vékony aktív nagyfarkút csak ritkán. Mindig ha XL vagy XXL az máris tuti hogy passzív.

Jelezném, hogy ha egy "anorexiás kinézetű" ezt olvassa annak nem fog bejönni hogy így írsz róla. Erre figyelj oda.

2022. júl. 25. 07:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelen
2022. júl. 25. 08:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem igaz. Sok macis,sőt dagi paszív ismerősöm van. Kevés uni van köztük,még kevesebb aktív. A szerep kedvelés nem testalat függvénye
2022. júl. 25. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam már passzív macissal. De nézz fel egy randioldalra, akiknek van fotója önmagáról, sok macis pasi passzív, persze nem mind. És látni vékonyabb aktívakat is.
2022. júl. 25. 22:39
 5/9 A kérdező kommentje:
A kérdésem arról szól hogy miért nincs aktív aki nagyon vékony. Jó 1 komment jött, de értitek. Mindig passzívak a nagyon vékonyak.
2022. júl. 26. 08:58
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Én aktív és nagyon vékony..
2022. aug. 12. 23:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez, hogy a nagyon vékonyak passzívak, erős általánosítás. Igaz nem vagyok én magam se egy hústorony a 175 cm, 70 kilómmal, de volt egy kizárólag aktív partnerem, 180 cm, 60 kg. Sajnáltam, hogy csak az aktív oldal érdekelte. Én uni vagyok, és hiába volt jó leszopni és dugott meg rendesen, hiányzott a kölcsönösség.
2022. aug. 13. 07:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Én aktív ,véékony..
2023. márc. 13. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is nagyon vékony aktiv.Írj
júl. 24. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!