Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Számotokra nem őrjítő a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra nem őrjítő a biszexnek lenni? Lehetséges hogy csak mentális betegség miatt vagyok összezavarodva?

Figyelt kérdés

Olvastam a borderlinokról hogy sokszor biszexek. Én az vagyok, orvos szerint is és nagyjából egy éve nem tudom eldönteni hogy mi vagyok

Kiskoromtól kezdve vonzódtam férfiakhoz, aztán egyre több lett a kritérium, ma már csak a számomra nagyon tökéletesekhez tudok vonzódni és szerelmes lenni

Van hogy fél napig csak azt nézem akihez épp nagyon vonzódom, nem tudom ilyet leszbikus valaha csinál e

Viszont nem tudok csóknál tovább menni mert valami visszatart…

Egy éve mikor rosszabb lett a betegségem észrevettem hogy talán tetszik egy-két lány, de teljesen más érzés mint férfiakhoz vonzódni. Olyan mintha a nap 24 órájából lenne egy amikor ők tetszenek, amúgy meg nem..

de mivel férfivel nem tudtam még együtt lenni, elgondolkodtam, hogy lehet hogy a lányokat szeretem, csak nem merem bevallani..

Én sokkal szívesebben adnám oda magam egy lánynak, sokkal kevésbé lennék zavarban velük ezért szeretnék elmenni abba az irányba hogy teljesen leszbikus legyek, de közben azon az egy-két lanyon kívül nem tetszik más

Nyomult már rám szép lány és fogdosott is buliban, az inkább semleges érzés volt

Lehet így belőlem leszbikus valaha?

2022. júl. 22. 10:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10%
10-es mi van? A biszex az szted nem azért biszex mert ff meg nő is kell neki? A heteroromantikus biszexekről mit gondolsz? Szóval hagyjuk. Aki biszex az mentálisan stikkes.
2022. szept. 20. 21:49
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Mára erről nem illik beszélni, de jól látod kérdező. A mentális betegek között nagyobb a nem hagyományos szexuális irányultságuak aránya. Ez egyszerű tény, de a neoliberálisok ezt egyből támadásnak veszik.
2023. márc. 11. 16:33
 13/13 anonim ***** válasza:
16%

Mentális betegségek azért fordulhatnak elő nagyobb számban az eltérő nemi identitású személyek között, mert a környezetük esetleg nem tolerálja a szexualitásukat.

Nem azért lehet több mentális beteg homoszexuális (egyáltalán ezt ki állítja?), mert maga a nemi identitásbéli különbséghez kapcsolódik egyéb fiziológiai eltérés, ami mentális betegséget eredményez.

Még mielőtt valaki elkezdi ezt belemagyarázni.

2023. márc. 11. 18:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!