Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kényszerítettek orális szexre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényszerítettek orális szexre amit aztán később élveztél és szivesen csináltad ? ff.

Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 07:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam (férfi) pont fordítva történt, ami azt jelenti: az akkoriban új barátnőmmel szexre került sor. Az előjáték része az orális megközelítés...mikor nekiláttam, megfogta a fejem és próbálta megakadályozni. Kérdeztem,h nem jó? Nem szereti? A válasz az volt,h Ő nem fogja nekem viszont csinálni, mert "undorodik" tőle, úgyhogy Ő sem várhatja el... Erre mondtam,h nem kell aggódni, itt nincs semmiféle elvárás, kényszer, ellenszolgáltatás, csak azt csinálja, ami neki tetszik. Nem sokkal később, Ő maga kezdeményezte és élvezettel művelte a dolgot.
2022. júl. 27. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem az ilyen csajokat.

Én olyat ismertem, aki majd meghalt h csinálhassa, kérdeztem, h akkor miért nem csinálja soha szegény barátjának, hát tuti értékelné.

a válasz ledermesztett, de tulképp tipikus csajos gondolkodás, íme: "vágyna rá, de nem, mert ha összevesznek, akkor majd azt fogja terjeszteni, h ő egy szxpós kxva".

--- anyám ... szóval minden rendben volt a kapcsolatukban, de már előre azt tervezgette, mi történhet, ha mégis összevesznek. nem bírom ....

2022. júl. 28. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12 es sztem.. visszamásznak az ilyen emberek a fára lassan. vagy nemtom.. érdekesen gondolkodik a mostani generáció meg az újabb és újabb.. Emlékszem amikor mi voltunk gengszter lázadó furcsa tinik az mp3 al sétálva az utcákon :DDD most tiktokon mutogatja a sseggét sok 15 éves lány. no comment!

26/f

2022. júl. 28. 17:14
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
*én nem "nosika gyűlölő vagyok" maradjunk annyiban :D mer ez ma már nem úgy megy hogy te kizsarolod a lányokat.. mint pl a 2000-es években kb örömmel küldik a p*ssy szelfit -.- gáz!
2022. júl. 28. 17:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#13 az mp3-mal sétálva? haha. walkmannel, inkább.
2022. júl. 30. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!