Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/volt úgy hogy azt gondoltad ez inkább egy menekülő út? 25f
Eddig csak heteró kapcsolatom volt illetve néhány kalandom sráccal, viszont mindig is szívesen belevágtam volna egy kapcsolatba sráccal. Ezzel csak annyi bökkenő volt hogy ahol próbáltam ismerkedni srácokkal sosem volt meg az az összhang (általában vagy csak a szex volt a téma vagy egyáltalán nem jött be vagy külsőre vagy belsőre) így mindig maradt az hogy lányt keressek.
Egy ideje azt érzem hogy a heteró kapcsolatok számomra menekülések az elől hogy egyedül legyek és csak keressek és keressek megfelelő srácot akit lehet nem is találnék. Nem arról van szó hogy minden érzelem nélkül mentem volna bele egy kapcsolatomba is (sőt voltam szerelmes is) de mégis úgy érzem hogy ahelyett hogy tovább keresnék egy megfelelő srácot inkább megalkuszok egy heteró kapcsolatban amiből előbb vagy utóbb mindig az sül ki hogy akár egy két alkalommal is de akarok sráccal lenni (ilyenkor szoktam szakítani és nem megcsalom)
Más is gondolta már így? Miért ilyen nehéz megfelelő partnert találni?
Nehéz dolgod van, mert a szokásos csapdába estél, mégpedig az igények és elvárások csapdájába.
Volt egy srác az életemben,de úgy jött, illetve találtunk egymásra, hogy a prioritás az emberi oldalon volt és nem elsősorban a kinézeten.
Érzelmek is voltak,de nem volt megalkuvás.Viszont nővel el sem tudtam volna képzelni férfi helyett.
Jo latni,hogy valaki biszexkent nem csak lanyokkal kepzeli el a jovojet! Szerintem akkor fog kiderulni,h valoban nem az igazi a lanyokkal,es inkabb pasikra vagysz,ha osszejonne valakivel egy kapcsolat,vagy valami komolyabb. Sajnos nehez ilyet talalni,es a biszex fiukat amugy is korbeveszi az,h megbizhatatlanok,sose eleg az a nem,ami eppen van,de ha latjak rajtad a szandekaidat,igy sem lehetetlen :)
22F
#2 aktív vagyok leginkább de érdekel a passzív szerep is
Többieknek is köszönöm a választ! Sajnos tényleg nem látom hogyan tudnék kijutni a jelenlegi helyzetemből mert kapcsolatot sráccal csak úgy tudnék elképzelni (pont mint nővel is) hogy külsőre és belsőre is passzolunk egymáshoz de nehezebb megfelelő srácot találni mint lányt, legalábbis eddigi tapasztalataim alapján. Nektek van esetleg ötletetek hol vagy hogyan kéne elindulnom azon az úton hogy megismerhessek egy megfelelő srácot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!