Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az Élvezz kétszer challenge...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Élvezz kétszer challenge részeként van szünet vagy a második kör egyből jön?

Figyelt kérdés
Kipróbálnám hogy csinálja valaki de félek is mert nekem pl érzékeny elélvezés után. Nektek? Meg egyáltalán valakinek ez izgi ilyet csinálni?
2022. júl. 19. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy a jó ha nincs szünet
2022. júl. 19. 09:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én utánna rögtön nem tudom folytatni, egyszerűen túl érzékeny, szóval nekem még csak úgy jött össez a kétszer élvezés egymás után, ha 1-2 percet vártam, megtöröltem magam és úgy folytattam
2022. júl. 19. 09:55
 3/6 anonim ***** válasza:

nőként írod? Annyira nem nehéz (persze pasi vagyok, ezért csak páromról tudok írni), én úgy szoktam csinálni, hogy két különböző módon izgatom és így két orgazmust is kicsalok egymás után, ami igazából összefolyik is.

Több módja is van, de csak egy példa: Orál vagy játék a csiklóval és amikor éppen elsül, akkor egy olyan kemény farkalás, aminél tudom, hogy könnyen jön az ozgazmus és így simán megy a két menet.

2022. júl. 19. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam ilyet, annyim, hogy a másodikhoz utána kell vagy 30-40perc mire sikerül. Régen nekem is érzékeny volt de most már annyira nem, hogy zavarjon.
2022. júl. 19. 17:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Pasiként írom mert kipróbálnám, de úgy tudom ezt más csinálja neked nem te magadnak.
2022. júl. 20. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Az első feleségem gyakran csinálta nekem. Teljesen mindegy volt, hogy az első élvezést milyen pózban értük el, szünet nélkül a hátamra fordított, és meglovagolt. Egészen addig lovagolt, amíg mind a ketten ismét el nem mentünk.

2022. júl. 21. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!