Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mas is volt mar ezzel igy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas is volt mar ezzel igy?

Figyelt kérdés

29 evesen jöttem ra, hogy szeretnek fiuval is lenni.

edig csak baratnöim voltak, azt gondoltam hogy hetero vagyok, de ugy egy eve ha magamnak csinalom legtöbbször fiura gondolok közbe es utana eleg furan erzem magam. Nem szeretnek meleg lenni viszont ugy erzem neha nagyon kiprobalnam milyen ez a dolog. Mas is volt mar hasonlo helyzetben?

2022. júl. 18. 21:16
 1/2 anonim válasza:
Én elég fiatal vagyok de már én is gondoltam bele hogy lehet hogy én is homoszexuális vagyok, bár én mindig lányokra csinálom ha látok egy izmos fiut akkor mindig megnezem de szerintem azért mert én is úgy szeretnék kinézni
2022. júl. 18. 21:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Én igaz, hogy lány vagyok és fiatalabb, de nekem is volt olyan időszakom, hogy ha arra gondoltam, hogy lánnyal szexelek akkor nagyon begerjedtem, felizgultam.
2022. aug. 3. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!