Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki szereti ha tárgyként használják szex közben?
Figyelt kérdés
Van itt olyan nő/férfi aki szereti ha használják és bármit meg tesz? Pl többen dugják egyszerre, szó szerint megkúrják a száját, lehugyozzák, szétspermázzák. Van aki gyakran csinál ilyet?2022. júl. 17. 17:42
1/13 anonim válasza:
Sok nőnek kiadó pasi fog ide írni 😉 30/N
Vagy ki tudja?
2/13 anonim válasza:
Igen,sub vagyok izgat ha aláznak használnal,nem keresek partnert
4/13 anonim válasza:
Domináns nővel engedném, de csakis lábfétises dolgokat.
5/13 anonim válasza:
Ismerek olyan srácot akinek bejön.
6/13 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, nagyon élvezem ha szétaláznak, szextárgyként használnak, és még telibe is hugyoznak.
F.
7/13 anonim válasza:
Igen, mi szubmisszívak pont ilyenek vagyunk. Fura, mi?
8/13 anonim válasza:
Nekem van hogy bejon. volt egy allando partnerem akit már ismertem és ő egyszer előjozakodott a dologgal hogy szeretne egy kicsit szókimondób meg durvabb lenni de barmikor szoljak es leáll. Na nekem akkor nagyon bejott alázott meg durvan szopatott meg volt ott minden :D nagyon jó volt. De egy idegentől nem tudom hogyan fogadnám
9/13 anonim válasza:
Bizonyos embereknek megalázkodnék én is. :) De még sose volt ilyen sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!