Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok volt már veletek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok volt már veletek olyan hogy részegen hagytátok srácnak?

Figyelt kérdés
A tegnapi buliba ugyanis végig nyomult rám egy bi srác. Mondtam, hogy nem vagyok olyan. Mondta, hogy oké. Abba is hagyta. Aztán mikor WC-re mentem utánam jött. Smároltunk majd elkezdte simogatni majd elővette és bekapta. A többit értitek. Hagytam de nem is vonz. Miért? Most teljesen nem értem magamat.
2022. júl. 17. 09:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Rossz kategoria
2022. júl. 17. 09:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Smáriltál egy férfival, de nem is vonz. Mi lenne ha vonzana?

Bi vagy. Fogadd el.

2022. júl. 17. 09:37
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Hát azért mert meleg/bi story még lehet heteró kategória szerintem hisz a srác annak gondolja magát.... Szóval kár ezen kattogni srácok.

Amúgy szerintem minimális van benned haver mert smároltál is vele. Ha élvezted ne agyalj rajta. A dologról nem kell senkinek tudnia. Te csak élvezd vagy ne. De nem a részegségtől smároltatok max bátrabbá tett hogy feloldott a pia.

2022. júl. 17. 09:39
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Nekem miért nem volt még ilyen? Egyszer ugyanis kipróbálnám mit reagálnék, mert azt gondolom nem tudna felállni de jó lenne egy önigazolás...
2022. júl. 17. 09:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem gimiben kényeztetett egy haver. Nem voltam részeg csak iszonyatosan kanos. A srác így heti 1x a lyukasórán rendszeresen lecumizott. 9. osztálytól egész 10. osztály közepéig. Később mikor nem akartam zsarolni próbált de miután megpofoztam ezt a dolgot is tisztáztuk... Még 1x lecumizott a szalagavatónkon is :D

Utólag sajnálom, hogy megtörtént ugyanis a mai napig azt gondolom ő csinálta a legjobban ugyanis azóta se volt olyan csajjal dolgom aki 30 percet folyamatosan tudott és akart cumizni. A srác tudott ennyit és imádta csinálni. Azonban néha gondolok rá, hogy csak azért 1x hagynám újra még egy csávónak, hogy kiderüljön csak az emlékeimben jobb vagy tényleg jobb volt.

2022. júl. 17. 10:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Sose néztek melegnek :) Szóval nem volt.
2022. júl. 17. 10:07
 7/12 anonim ***** válasza:
26%
Na pont ezért rossz kategória, mert a kommentek már tele vannak homi történetekkel. Aki a hetero kategóriát olvassa, az ezekre nem kíváncsi.
2022. júl. 17. 10:08
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Aki megnyitja a kérdést nem heteró :D Nekem ez a véleményem. Amúgy a story nem ritka szerintem. Én ugyan bi vagyok, de mikor pl előálltam ezzel a gimiben pontosabban kiderült rólam utána 2 osztálytársam is megkérdezte igaz-e hogy a fiúk jobban oráloznak? Mindkettőt le... Az egyik később is akarta volna, de én nem. 9 fiú volt velem az osztályban. Ennyit erről. De sose nyomulnék senkire, tehát a srác storyja ennyiben gáz szerintem.
2022. júl. 17. 10:26
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos bi vagy, fogadd el. Ez után az a minimum, hogy a hetero (nő) partnereidnek is beszámolsz erről a hajlamodról, ne vegyenek zsákba macskát.
2022. júl. 17. 11:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
1x előfordult velem,hogy hagytam, hogy megfogja.
2022. júl. 17. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!