Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A másiknak joga van tudni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A másiknak joga van tudni, hogy biszex vagyok? Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Biszex férfi vagyok, eddig vagy meleg férfiakkal, vagy biszex nőkkel volt kapcsolatom, mindig csak lazák, és nagyon gyakran váltogattam a nemeket. Volt hogy óvszer nélkül szexeltem. Most viszont egy heteró lányba lettem szerelmes, aki kizárólag monogám kapcsolatot akar, és nem tudom hogy joga van-e tudni azt, hogy biszexuális vagyok. Vannak akik azt tanácsolták ne mondjam el neki hogy biszex vagyok. Titkoljam el, és ha rám törne a ffak iránti vágy, akkor vmilyen elfogadható indokkal addig tegyem polcra a heteró lányt, majd ha megunom a ffakat, akkor térjek vissza hozzá. Mások meg azt mondták, joga van tudni a szexuális irányultságomról. Viszont ő egyszer azt mondta, nem akar se hármas szexet, (se nővel sem férfival harmadik félként) sem pedig biszexuális férfit. Én pedig szerelmes vagyok belé, de úgy érzem egyik tanácsot sem tehetem meg, mert egyik esetben én szenvednék (nem lehetnék férfival, csak kizárólag vele), másik esetben pedig ha megcsalnám, eltitkolnám, azzal meg neki tennék rosszat, és bűntudatom lenne. Miért olyan nehéz biszexnek lenni? Néha úgy érzem, a biszexualitás identitás zavar, hogy ugrálok nőkhöz, ffakhoz is, és végre találok valakit aki tudom hogy szeret, törődik velem, igazán fontos vagyok neki, heteró, aki nem akar biszexet. Eddig önző módon éltem, a biszexualitásommal rendre vissza is éltem mindkét nemnél, de ha nővel vagyok, ffre vágyok, ha ffval akkor meg nőre. Magam sem értem a biszexualitásom, mások hogyan is érthetnék meg, hogy egy ideig ff kell, aztán nő. A laza kapcsolataim mind felszínesek voltak, élvezrem a hatalmas szabadságot, a játszmákat a nemekkel, de egyre gyakrabban érzem, hogy valami nem stimmel velem. Sosem lesz nekem monogám, tartós kapcsolatom, csak nyitott, laza, hosszú távon semmire sem vezető kapcsolataim lesznek? Mit tegyek a heteró szerelmemmel kapcsolatban?
2022. júl. 14. 15:13
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bu.i! A nők és a ffak is kellenek szexuálisan! Viszont egyre gyakrabban kezdem azt hinni, hogy a biszexualitás súlyos identitás zavar. Hiszen ha mélyebben belegondolok: magam sem tudom hogy melyik nemet meddig akarom. Azt meg senkivel sem tehetem meg, hogy behatároljam korlátozzam a másikat azzal, hogy készüljön úgy, egy ideig jó lesz a neme, de egy idő után nem. Tiszta identitás zavar az egész, és biszexként mondom, egyre jobban megértem, hogy miért nem tolerálják a biszexeket az emberek. Mit kezdjek a hetero lánnyal? Az egyetlen aki szeret, de nem kényszerithetem rá a saját szexuális beállítottságom. Ő ha megtudná hogy biszex vagyok, nem akarna tőlem ff női kapcsolatot az biztos, hiszen ő heteró férfit akar, akkor is, ha belém szerelmes.
2022. júl. 14. 15:22
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem mond meg neki. Két dolog történhet. Azt mondja, hogy akkor nem érdekled vagy azt mondja ha nem zavarja akkor összejöhettek, de ha nem vagy kielégülve vagy bármi nem jó akkor beszéljél vele vagy ha egy idő után nem változik menjetek szét. Semmiképpen ne lépj félre a háta mögött :D
2022. júl. 14. 16:21
 3/17 A kérdező kommentje:
Ő csak hetero férfit akar. Nekem meg ő az egyetlen az életemben, aki szeret, törődik velem, de nem akar biszex férfit, ezt tudom. Nem is hibáztatom emiatt, de elveszíteni sem akarom. Viszont kellenek nekem a férfiak is. Bárcsak ne lennék biszex.
2022. júl. 14. 16:33
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor muszáj elmondanod neki. Ne legyél paraszt. Tudom nagyon fájna, hisz bele vagy zúgva, de egyszerűen nem teheted ezt vele. Sajnálom. Bízok benne hogy találsz valaki olyat akivel kölcsönösen egymásba estek. (2-es voltam)
2022. júl. 14. 16:56
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Az ő személyisége rendkívüli. Szexuálisan is vonz, de pár nap hét múlva már férfit akarnék, aztán újra azt a lányt, de bűntudatom van már így is. Szerintem szakítok vele, neki az lesz a legjobb, de az is fájni fog neki, meg nekem is. De nem tehetem vele azt, hogy becsapom. Nem mondom meg neki hogy biszex vagyok, csak szakítok vele. Én lassan utállom hogy biszex vagyok, embereket teszek tönkre ezzel. Szeretni senkit sem tudok, ez a lány a kivétel, de szexuálisan ő nem volna elég nekem. Szétszakadok.
2022. júl. 14. 17:11
 6/17 anonim ***** válasza:
38%
Nem kell, hogy tudja, ez rád tartozik. Viszont ne csald meg, mert onnantól rá is. Döntsd el, hogy vele akarsz lenni vagy kalandozni.
2022. júl. 14. 19:33
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy ez csak rám tartozik. Ha nem mondanám el, becsapnám. Bűntudatom lenne, nem ezt érdemli.

Honnan tudjam hogy hosszú távon nem fog-e hiányozni a másik nem? Nem tudnék garanciát adni neki. Megszoktam, hogy kb havonta-3 havonta kell az ellenkező nemmel a szex.

2022. júl. 14. 19:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezért írtam, hogy ez monogám kapcsolatban működik, ha nem lépsz félre
2022. júl. 15. 14:05
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen mondd el neki. Mindig tiszta kártyákkal kell játszani. Ezzel megtiszteled magad és őt is.

Akkora csalódás, hogy ha útközbe derül ki hogy biszex vagy, lehet örökké tönkretenné a lányt és soha de soha nem tudna utána egészséges párkapcsolatot kezdeményezni.

2022. júl. 15. 18:35
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki szerintem.
2022. júl. 15. 19:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!